שיתוף מקודם go 2040 הסרט החדש של שור וליבוביץ תשפ"ו

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
וואו, ראיתי את הסרט וההפקה הייתה מושקעת ברמות!
מישהי שאלה איך הפכו את הרכב בתאונה, אז לדעתי הרכב ההפוך זה לא הרכב שרואים שהן נסעו בו.
המון קטעים ראו שזה בAI לדוגמא המבנים האדריכלים בחלקם, חלק מהרקעים שלהן והקטעים של ההתקהלות ההמונית,
ואגב לכל אלו שנסערות על החורים בעלילה וכו',
אתן מגשימות את המטרה של המפיקות - שזה יהיה הסרט כולם מדברים עליו 😉

אגב למי שמעניין,
אן היא בחורה חרדיה לומדת בסמינר חרדי
הם עשו 90 אודישנים והיא האודישן ה- 91, נבחרה יום לפני הטיסה
אם זה באמת נכון,
אז לי ברגע שראיתי אותה קפצה לי אחת ששיחקה באחד הסרטים הישנים של ברזל, אמרתי לעצמי שאין מצב אבל אם זה נכון אז אולי כן...
מדובר במי ששיחקה את התפקיד הראשי בסרט "התביעה" נראה לי קראו לזה (זה סיפור על משפחה שאבא שלהם נהרג כשהם יצאו לשיט), היא הייתה הבת הבכורה
אז היא הייתה באזור ה14

ויולי לדעתי שיחקה בסלנטו את הסגנית השנייה של קסטרו (לא הראשית)

אני הלכתי שנה שעברה לסרט סלנטו
היה פיצוץ בצורה חריגה!
ולא היה מספיק כסאות באולם. מאחר שאני גרה דקה מהאולם הבאתי לי כסא..
וההזוי שבנות ניגשו אלי והתחננו לשלם לי כסף ואני אביא להם כיסאות!!

גם אני כמו כולם נוהרת כל שנה מחדש,
משלמת 70 שח כי באמת ובתמים אני חושבת שזה הזמן שלי- לצפות ולהנות
אבל ת'אמת לא הצלחתי להנות בכלל!
ולא בגלל העלילה או הסרט ואפילו לא בגלל הדמויות שריצדו שם
עוד לא הגעתי לזה---

מצאתי את עצמי מכווצת בינות להמון נשים ובנות, מנסה לתאם עם השתיים שלפני לאיפה ומתי להסיט את הראש
האמת לא הייתי צריכה להסיט את הראש :)
ידעתי בדיוק מתי המפעילה של הסרט התקרבה ללחצן האדום כדי להפעילו, צרחה המונית וצורמנית בקעה מעשרות פיות מרוגשים.

חוסכת את התיאור של מה שהתרחש במהלך הסרט, כולל העצירות לצורך הכרזות ברמקול
והמסך הרועד
ואת עצמותי הדואבות בסופו---
תשאלו אותי על פרטים וחורים בעלילה, אין לי שמץ ...

רק שואלת שאלת תם
שילמתי 70 ש"ח מדוע שלא אקבל את שמגיע לי?
מדוע לא לעשות אולמות עם מקומות שמוזמנים מראש שאוכל באמת לקבל את החוויה שרציתי ?
אולמות שמוגבלים במספר הכרטיסים לפי מספר המקומות.

לפני שאני דורשת שיכבדו את ההשכלה שלי
אני מצפה שיכבדו אותי :)

אני הלכתי שנה שעברה לסרט סלנטו
היה פיצוץ בצורה חריגה!
ולא היה מספיק כסאות באולם. מאחר שאני גרה דקה מהאולם הבאתי לי כסא..
וההזוי שבנות ניגשו אלי והתחננו לשלם לי כסף ואני אביא להם כיסאות!!

אם זה באמת נכון,
אז לי ברגע שראיתי אותה קפצה לי אחת ששיחקה באחד הסרטים הישנים של ברזל, אמרתי לעצמי שאין מצב אבל אם זה נכון אז אולי כן...
מדובר במי ששיחקה את התפקיד הראשי בסרט "התביעה" נראה לי קראו לזה (זה סיפור על משפחה שאבא שלהם נהרג כשהם יצאו לשיט), היא הייתה הבת הבכורה
אז היא הייתה באזור ה14

ויולי לדעתי שיחקה בסלנטו את הסגנית השנייה של קסטרו (לא הראשית)
יש בסרט הזה גם את הרשית לא? שהיא משהו מהמשטרה בדזה וו

אני באמתתתת לא הבנתי איך שאן הקריאה את המכתב לקהל הם הבינו אותה,היא הרי דיברה עברית!!!!!!!!!!!
זה היה כ"כ בולט ולא מובן שהיה טיפשי שמחאו לה כפיים על דברים שהם לא אמורות להבין....
ואין כאן אפשרות שזה יהיה בכוונה-כי מה יכול לעמוד מאחורי זה?פשוט שהקהל לא הבין!
חוץ מעוד כמה פרטים שהיו לא ברורים,וחצמיזה שציפיתי שסרט שמדבר על שנת 2040 יראה יותר חדשני ומתקדם-
הסרט היה מטורףף ונהנתי מכל רגע...
@go 2040
מתי יענו תשובות לכל התהיות?בקרוב?

אני באמתתתת לא הבנתי איך שאן הקריאה את המכתב לקהל הם הבינו אותה,היא הרי דיברה עברית!!!!!!!!!!!
זה היה כ"כ בולט ולא מובן שהיה טיפשי שמחאו לה כפיים על דברים שהם לא אמורות להבין....
ואין כאן אפשרות שזה יהיה בכוונה-כי מה יכול לעמוד מאחורי זה?פשוט שהקהל לא הבין!
חוץ מעוד כמה פרטים שהיו לא ברורים,וחצמיזה שציפיתי שסרט שמדבר על שנת 2040 יראה יותר חדשני ומתקדם-
הסרט היה מטורףף ונהנתי מכל רגע...
@go 2040
מתי יענו תשובות לכל התהיות?בקרוב?
אני מאמינה שבשנת 2040 יהיה לכל אחד אפשרות לתרגום במקום......

אני מאמינה שבשנת 2040 יהיה לכל אחד אפשרות לתרגום במקום......
אני מסכימה איתך,אבל לא נראה לי שבקטע הזה הצופות(אנחנו)אמורות לזכור באיזה שנה אנחנו ממוקמות ולהבין מעצמנו שיש להם תירגום אוטומטי...
מצופה שיבהירו את העניין או לפחות יראו אוזניות באוזניים או משהו כזה...
בעיניי זה היה כ"F מוזר שהרס לי קצת מהטעם הטוב של כל הסרט...

המלכה לא ידעה את הכוונות הרעות של מייגן, הסתירו את זה ממנה
היא חשבה שרק מרפאים את אן,
למה אן לא סיפרה למלכה שמייגו משתלטת עליה באמצעות השבב?
אני לא מצליחה להבין את זה......

סרט יפהפה
אהבתי את החדשנות, הקטע עם השליטה דרך השבב היה מרתק..
רחל שור יודעת לכתוב תסריטים, אין ספק... אני רק עדין מנסה לעכל את היצירתיות שלה(לא חושבת שאצליח)
אן שחקנית מטורפת!! נכנסה ללב ממש!! (מישהי יודעת מה השם האמיתי שלה?) יותר מהרבה דמויות ראשיות מהסרטים שיצאו לאחרונה...
משחקת ברמת ליגה!
עוד משהו שלא הבנתי
כשאן הקריאה את המכתב להולי היא הקיראה בעברית
וממתי יודעים שם עברית ואיך גם מייגן הבינה
ועוד משהו מהקרה עם הסבתא בסוף???
וואי, זה ממש הציק
איך כל העם הבריטי מוחא כפיים ומתלהב מהנאום של אן שכולו בעברית?
מישהי הייתה בהקרנה בירושלים ויכולה לכתוב כמה עלה לה?
בירושלים בערב עלה לנו 55 ש"ח. מחיר ממש כיפי

הלכתי עם חברה לסרט, נהנינו למדי
וכמובן היו כמה חורים לא הגיוניים:)

1. למה אין מאבטחים בשום מקום?? לא בארמון לא בבנין התאגיד!
וגם אין שום משטרה שמגיעה לאחר ההפגנה..

2. למה בקי היתה בארמון המלוכה? איך היא קשורה, ואיך מייגן לא ידעה מהקשר המשפחתי שלה?
מופרך.

3. למה הולי רצתה כ"כ שאן תציל אותה? החיים שלה היו די בסדר, ואני לא חושבת שמייגן היתה רעה אליה
מה בדיוק מחכה לה מחוץ לארמון כעיוורת? לדעתי ילדה בגיל הזה, לא בדיוק מחפשת לפעול נגד אמא שלה..

4. למה מייגן לא עושה כלוםם בזמן שאן מדברת בטקס? לא רק שהיא טכנית יכולה לשלוט עליה עם השבב,
גם פשוט להטטיס אותה מהמיקרופון היה הדבר המתבקש והאוטומטי לסיטואציה,
היא עומדת שמה ולא עושה כלום, מה נסגר??
כנ"ל איך העובדת פרלמנט עולה לנאום באהלן אהלן..

5. מה יצא עם המחקר של אן?

6. למה לסיים כ"כ דביקי??, אוח

7. לא ממש הבנתי את הסיפור של דונה, מה יצא איתה?

8. ומעל הכל, מי מדבר ככה? מי מתנהל ככה? ולמה א"א לביים קצת פחות דרמטי?
כל סרט נראה כמו איזה טלנובלה מוגזמת... די, הקהל בוגר לרוב, הוא יבין גם אם לא תאכילו אותו בכפית בכוח
ושאמהות ובנות יפסיקו לדבר כ"כ מעושה ביניהן..
ובאופן כללי, אנשים בחיים צועקים, רצים, מזיזים את הידיים, מתעצבנים (לא כעס שקט ועצוב, עצבים באמת!)
אמא שמגלה דברים כאלה, בחורה שמגלה דברים כאלו
פשוט לא ממשיכה לשבת או לבכות חרישית בכסא! (וגם לא מדברות בצורה כ"כ תקינה ודידקטית)
פשוט לא. בבקשה תעלו את הרמה של המשחק שישחקו טבעי, פליזז
(הקטע היחיד שאהבתי , זה שאן משחקת עם סבתא שלה, ומתפלק לה איזה משפט שאני לא סגורה שהוא היה בתסריט,
והיא אומרת את זה פשוט בטבעיות, זה היה נחמד:) )

מועדים לשמחה!

בתחילת הסרט אן שואלת את אימא שלה "מה אבא היה אומר" בקשר לנסיעה לסבתא
האימא עונה-הולך לרב
אהממ....היא חזרה בתשובה אחרי שהאבא נהרג?...(על הרקע הזה יש את הנתק מהסבתא. האימא אומרת את זה במפורש כשהן ברכב באנגליה)

סרט נחמד
המון חורים.
כמה דברים שהפריעו לי:

בחורה מסמינר חרדי, למדה במסלול תכנות נחשב ככל שיהיה..
נכנסת לחדר הבקרה של חברה בינלאומית, ותוך 3 דקות להבין מה קורה שם ולשנות כפי רצונה.
אפילו לא מצחיק...

ועוד משהו, כל הזמן שרואים אותן מקלידות את ה'קודים'- אנשים תסנכרנו! מינימום של עריכה!
רואים את אן מקלידה את השם שלה- היא לוחצת חצי דקה על כל הכפתורים האפשריים במקלדת ועל המסך נכתבת אות אחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה