ברבורים אבוסים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
היא אומרת שם שבל השאירה לה הוראות מה לעשותבחורה מסמינר חרדי, למדה במסלול תכנות נחשב ככל שיהיה..
נכנסת לחדר הבקרה של חברה בינלאומית, ותוך 3 דקות להבין מה קורה שם ולשנות כפי רצונה.
אפילו לא מצחיק...
היא אומרת שם שבל השאירה לה הוראות מה לעשותבחורה מסמינר חרדי, למדה במסלול תכנות נחשב ככל שיהיה..
נכנסת לחדר הבקרה של חברה בינלאומית, ותוך 3 דקות להבין מה קורה שם ולשנות כפי רצונה.
אפילו לא מצחיק...
גם היום יש אוזניות כאלה לאפל.אני מאמינה שבשנת 2040 יהיה לכל אחד אפשרות לתרגום במקום......
דבר ראשון היא כתבה לה את המכתב בעברית בכללעוד משהו שלא הבנתי
כשאן הקריאה את המכתב להולי היא הקיראה בעברית
וממתי יודעים שם עברית ואיך גם מייגן הבינה
רואים עליה. שחקנית מושלמת.אגב למי שמעניין,
אן היא בחורה חרדיה לומדת בסמינר חרדי
הם עשו 90 אודישנים והיא האודישן ה- 91, נבחרה יום לפני הטיסה
שתדעי שחשבתי על זה כמה וכמה פעמים בסרט, הרי הכבוד שלהם וכו וכו לבית המלוכה על דברים קטנים הם תובעים אז על הוצאת שם כזאת...אפילו שזה ב2040יש לי שאלה
האם בית המלוכה לא יכולה לתבוע ? אני מתכוונת להיום
באמת נשארנו בסימן שאלהבכלל שכחתי מיזה לא היה אכפת לי, היא פתאום צצה
זה לא ניגמר בהפי אנד - מה קקקרה בסוף להולי? לא סיפרו שם ...
הכי היה מצחיק זה הכושית ששולפת פלאפון כשר קטנציקמשנת 2040 ציפיתי לקצת יותר טכנולוגיה, אם כל הסרט היה AI- הייתי אומרת אוקי, כל זה יהיה עוד כמה שנים במציאות.
אבל כל הרחפנים והרובוטים וכו' כבר נמצאים כל כך הרבה זמן בשוק, אולי לא מספיק בצורה נגישה, אבל עדיין זה כבר מציאותי!
אם היו עושים 2030 זה היה קצת יותר אמין...
[/SPOILER]
נכון חיכיתי לאיזה עונש עסיסי למייגיןאבל מבאס שכל סרט חייב להשאיר איזה "באסה" על שחקנית שהיא הרעה בסרט
שלא עשו לה סוף כמוש ראוי לה..
הזוי! אם זה נכון - ואו שוקמדובר במי ששיחקה את התפקיד הראשי בסרט "התביעה" נראה לי קראו לזה (זה סיפור על משפחה שאבא שלהם נהרג כשהם יצאו לשיט), היא הייתה הבת הבכורה
אז היא הייתה באזור ה14
נכוןויולי לדעתי שיחקה בסלנטו את הסגנית השנייה של קסטרו (לא הראשית)
השם האמיתי שלה הוא ורוניקה קלנדרישבילי, היא הציגה בסרטים:ויולי לדעתי שיחקה בסלנטו את הסגנית השנייה של קסטרו (לא הראשית)
זה באמת סיפור לא ברור, נשמע שכדי להפיל את מייגן חייבים לפעול עצמאית או לשכנע אותה. כאילו אין שלטון חוק בעולם? היא הייתה יכולה להקליט את מייגן/להשיג מצלמות אבטחה/לבקש מבל או שרלין להעיד וכו'...למה אן לא סיפרה למלכה שמייגו משתלטת עליה באמצעות השבב?
היא הבינה שבעצם השבב שלה מאפשר למייגן להשתלט עליה, וגם אם היא לא עושה לה את זה עכשיו, זה עדיין אופציונלי. היא ראתה שאן מתכנתת ויכולה לסדר את זה, אז היא רצתה שהיא תפצל בין הפונקציות ותשאיר רק את האופציה של עזרה בראייה. היא לא רצתה לבטל את השבב לגמרי...3. למה הולי רצתה כ"כ שאן תציל אותה? החיים שלה היו די בסדר, ואני לא חושבת שמייגן היתה רעה אליה
כמתכנתת זה גם הציק לי, למשל בהתחלה בישראל, רואים את הקוד רץ עוד לפני שאן בכלל ניגשת למחשב.בחורה מסמינר חרדי, למדה במסלול תכנות נחשב ככל שיהיה..
אפילו לא מצחיק...
ועוד משהו, כל הזמן שרואים אותן מקלידות את ה'קודים'- אנשים תסנכרנו! מינימום של עריכה!
רואים את אן מקלידה את השם שלה- היא לוחצת חצי דקה על כל הכפתורים האפשריים במקלדת ועל המסך נכתבת אות אחת!
מאמינה שמי שכתבה את זה מכירה אותהמאיפה יודעים שהיא חרדית?
ובכלל-למה שחרדית תציג בסרט?
ממש לא מזכירה אותה..אן זו לא השחקנית מהתביעה
אפילו לא מזכירה אותה..
וגם קצת מוזר שבחורה חרדית בתפקיד ראשי
שנראה לי בקושי המפיקות החרדיות נמצאות בשטח כל זמן ההפקה..
אבל שחקנית טובה!
באמת מבנים מדהימים ומעלפים!!!אין הדמיות. אין מבנים 'שאטר סטוק' – קנויים. אין. הסרט צולם במבנים שראיתם. הארמון היחודי, עלותו עשר אלף דולר ליום צילום, למקרה שמישהי תהתה. גם אקסון הוא מבנה ארכיטקטורה קיים, שהיינו בו ובחרנו לצלם אותו לאקסון.
רמה כזו,כן יכול להיות הגיוני בשנת 2040. לכי תדעי באיזו רמה לימודי התכנות שלה...
וואו מבחינת המבנים, וכל הנוף היה פשוט עונג צרוף !!! מצאתי את עצמי כמה פעמים פותחת עיניים ופה לרווחה מרוב יופי.באמת מבנים מדהימים ומעלפים!!!
תודה!!!
זו היתה חויית צפיה אחרת...
לא לשנות הכול, להפריד רק בין הפונקציות.רמה כזו,
שחברה שלמה עובדת על פיתוח כמה חודשים
והיא מצליחה לשנות הכל ב3 דקות?
נו נו..
זה היה מטורף.4. אנחנו ב 2025 התקדמנו למותחן פסיכולוגי כדי לא לחזור שוב ושוב על מתח מיושן שחוזר על עצמו. גל התגובות בשטח הוכיח שברוך השם נגענו בנקודה חדשה ולימדנו שאפשר להמריא לכיוונים נוספים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים