• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את חברת האחסון godaddy ?

מומלץ? לא מומלץ?

ראיתי ברשת כמה תגובות לא ממש טובות.

• הוסף לסימניות
להתרחק מהם
שמעתי כך גם מאיש מקצוע בתחום האחסון (שוקי וקנין - אחסון לינוקס). הוא אמר לי תיקח כל חברה אבל לא אותם.

• הוסף לסימניות
אני עובד עם בלוהוטס והוסטגטור.

ממליץ בעיקר על הוסטגטור.

מחירים ממש זולים, ולעיתים יש מבצעים שחותכים את המחיר עוד יותר.
מה שכן צריך להבין טוב את שיטת המחיר שלהם, אם זה רלוונטי - ארחיב.

• הוסף לסימניות
ממש לא ממליץ על בלוהוסט והוסטגייטור וגם לא גודדי

• הוסף לסימניות
אלו אחסונים אירופיים מומלצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1690896:
מניסיון שלי - site5
מצטרף. לא שהשוויתי הרבה, אבל מהם הייתי מרוצה.
וכמובן, מי שמסתדר בלי תמיכה, וצריך שרת חזק - OVH.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1690944:
מצטרף. לא שהשוויתי הרבה, אבל מהם הייתי מרוצה.
וכמובן, מי שמסתדר בלי תמיכה, וצריך שרת חזק - OVH.
במסך הזמנה שלהם יש אפשרות לCPANEL עם רישיון ב15$ או בלי בחינם, מה זה אומר בלי רישיון?

• הוסף לסימניות
זה אומר שלי יהיה לך CPANEL.
אבל אפשר להתקין שם בקליק אחד פאנל אחר (ISPCONFIG). זה מספיק לגמרי לשימושים הרגילים לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1691320:
זה אומר שלי יהיה לך CPANEL.
אבל אפשר להתקין שם בקליק אחד פאנל אחר (ISPCONFIG). זה מספיק לגמרי לשימושים הרגילים לדעתי.
תודה.
אני עכשיו מזמין מהם חודש (10 שקל) בשביל לפתור לעצמי את כל השאלות, ואולי גם אני יישאר שמה.

• הוסף לסימניות
אתה כנראה מתכוון לאחסון שיתופי שלהם. לא ניסיתי אותם בזה. בעיקרון הם מיוחדים בענין אחר - בשרתים יעודיים במחירים זולים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1691345:
אתה כנראה מתכוון לאחסון שיתופי שלהם. לא ניסיתי אותם בזה. בעיקרון הם מיוחדים בענין אחר - בשרתים יעודיים במחירים זולים מאוד.

אני מתכוין לVPS , יש להם ב3 דולר 10 גיגה אחסון 10 טרה תעבורה וחיבור של 100 מגה לשניה.
הם רוצים צילום תעודת זהות והוכחה על הכתובת שלי בשביל לפתוח לי את החשבון ככה זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
כן. ככה זה. גם אצלי אימות הזהות לקח הרבה זמן, והיה די מעצבן (אתה יכול לחפש כאן אשכול, שבו פרקתי את התסכול שלי בענין). אני כבר לא זוכר מה בדיוק היתה הבעיה, אבל סופו של דבר זייפתי להם משהו בפוטושוט והוספתי את הפרטים שהם רצו, ואז הם נרגעו.

• הוסף לסימניות
זה רק לישראלים ככה, בהתחלה ניסיתי להירשם בפרטים מזויפים כאילו שאני במדינה אחרת (לא זוכר מה יצא לי ברשימה) והוא ישר הביא אותי למסך תשלום.

• הוסף לסימניות
נרשמתי כאילו שאני גר בבלגיה ושילמתי, מקווה שיעבור, זה מחכה לאישור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהירות החיבור - אתה צודק (אף כי איני יודע מתי זה מתחיל להיות משמעותי).
לגבי SSD אני לא יודע איזה סוג יש בOVH.
אבל תראה לגבי המחיר, ב10 דולר אתה מקבל שם
1GBMemory
1 CoreProcessor
30GBSSD Disk
2TBTransfer

ואילו בOVH
אתה מקבל מעבד עם שלש ליבות
ו 4 גיגה RAM.

ומפרט כמו בDigitalOcean ב10 דולר, אתה מקבל בOVH ב-2 יורו.

זה הבדל.

• הוסף לסימניות
אכן. בפרמטר של מחיר, אין מתחרים לovh.
אבל מי שמחפש גם מחיר טוב וגם תשתית איכותית ומהירות, יש לDO יתרונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה