נכתב ע"י שושיה;2105094:פשוט נתקפנו בהלם...
התמונות ממש רכות, התאורה האווירה, גורמות ממש לתחושה חלומית
השתפרת מאוד מאוד פשוט מקסים!!!
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2105104:
אחר ומעניין
הרקע מיוחד!
האביזרים שהיא לובשת משגעים!
הילדה קצת חיוורת
משו לא מתחבר לי בין הרקע למה שהיא שוכבת עליו,
הייתי גם מראה את הילדה בשלמות כדי לראות את כל החלון היפה שמאחורה
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2105104:
אחר ומעניין
הרקע מיוחד!
האביזרים שהיא לובשת משגעים!
הילדה קצת חיוורת
משו לא מתחבר לי בין הרקע למה שהיא שוכבת עליו,
הייתי גם מראה את הילדה בשלמות כדי לראות את כל החלון היפה שמאחורה
נכתב ע"י אסתי גולדש;2105377:תמונות מתוקות העיבוד הורס
פעם הבאה תורידי את הראש יותר עלינו
כי הרקע סוג של עתיק, אולי צריך מיטה יותר וינטאג'יתנכתב ע"י לאה 22;2105566:
חיוורת? טוב שאת אומרת
למה לא מתחבר?
היא שוכבת על מיטה..
אולי יותר מידי הגבהתי .
תודה על הביקורת ואני בהחלט מסכימה איתךנכתב ע"י msphoto;2106578:צילום טוב הוא צילום נכון, הבנה ושליטה בתאורה
עיבוד הוא רק תוספת פיניש
התמונה מעובדת באופן שחונק לגמרי את כל הפונטציאל
כדאי להעלות את המקור
יתכן שהכל מתחיל בצילום לא נכון ועיבוד שמנסה לתקן ורק הורס.
-----
בלי שום קשר אלייך - אני תמיד אומר (לצלמות בעיקר, שם זה נפוץ) תפסיקו להתייחס לעיבוד כחלק מהצילום, לא מצלמים 'ככה ככה' ואז שוחטים את התמונה בעיבוד!
תלמדנה לצלם נכון!
תבינו את התאורה ומה היא עושה לתמונה ואיך אתן רוצות שהיא תצייר לכן את התוצאה המבוקשת.
אני מקוה שתראו בזה ביקורת בונה.
נכתב ע"י rivkic;2106882:זאת באמת שאלה שאני מתחבטת בה הרבה זמן.
ברמת העיקרון ברור שעיבוד הוא רק תוספת פיניש.
אבל המון פעמים אנחנו רואים תמונות - שהצילום כנראה היה טוב, אבל העיבוד "עושה" את התמונה.
אני מאוד מנסה להגיע לעיבודים כאלה, אבל לבינתיים הניסיונות שלי רק הורסים - והתמונות יפות הרבה יותר לפני העיבוד.
איך באמת מעבדים את התמונה בצורה כזו שהיא תעלה את התמונה בכמה רמות (ואני לא מדברת על טיפת איזון רוויה או תוספת חידוד קלה)?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים