google analytics

• הוסף לסימניות
בניתי אתר וורדפרס, שנמצא באוויר כ-חודשיים

אתמול התקנתי לו את התוסף: Google Analytics by Yoast

כרגע, בבדיקה ב - google analytics - כל הערכים עומדים על -0

ואני יודעת שנכנסו לאתר מכלימיני מחשבים שונים

איך אני יודעת לבדוק בוודאות שהאתר שלי אכן מקושר ל - google analytics בצורה תקינה?

תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוג_צעיר;1470486:
בניתי אתר וורדפרס, שנמצא באוויר כ-חודשיים

אתמול התקנתי לו את התוסף: Google Analytics by Yoast

כרגע, בבדיקה ב - google analytics - כל הערכים עומדים על -0

ואני יודעת שנכנסו לאתר מכלימיני מחשבים שונים

איך אני יודעת לבדוק בוודאות שהאתר שלי אכן מקושר ל - google analytics בצורה תקינה?

תודה :)

גם אני חווה את אותה הבעיה, רק שבעמוד הבית אכן אני רואה את הכניסות עם גרף ברור, [ישנה אפשרות לראות בכל עמוד באתר גרף כניסות אם אתה מופיע כמנהל] וכן במערכת הניהול ישנם גרפים ברורים, אך לעומת זאת בפוסטים השונים ובפלייליסטים - שם הגרף ישר ומראה אפס הגם שנכנסו לאותם דפים.

• הוסף לסימניות
ראשית תבדקי את הקוד בתוך האתר,
מקש ימני בעכבר על האתר ולחיצה על "צפה במקור הדף"
בקוד המקור תחפשי את הID של גוגל אנליטיקס. (מיקומו צריך להיות בסוף הHEAD).

אבל ממה שנראה לי ייתכן שרוב הנתונים הם מהיום ובד"כ בתאריך למעלה הוא מראה 30 יום אחרונים אבל לא את היום הנוכחי,
עדכני למעלה את התאריך של היום ותעדכני אם את רואה נתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה