Google Chrome - איפוס התוכנה בקליק

• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים,

גוגל כרום הוא הדפדפן המועדף על משתמשי Prog, כך רואות עינינו.

אשר על כן, כמעט בכל יום עולה כאן אשכול אודות תקלה כזאת או אחרת בגוגל כרום.

לאור הניסיון ראיתי, כי חלק גדול מהתקלות יכול להיפתר באמצעות איפוס הדפדפן למצבו הראשוני, איפוס הדפדפן הינה פעולה פשוטה הכרוכה בסך הכל בשינוי שמה של תיקיית הפרופיל של התוכנה בעת שהדפדפן סגור, הדבר כופה על התוכנה בהפעלה שלה ליצור פרופיל משתמש חדש ובכך נפתרות כאמור הרבה מאוד תקלות.

על-מנת להקל עליכם - המשתמשים, וגם להקל עלי מלחזור ולכתוב זאת שוב ושוב בכל אשכול שאני מוצא לנכון, יצרתי עבורכם קובץ קטן שבלחיצת כפתור מאפס את הכרום למצבו הראשוני, פשוט לסגור את הדפדפן, ללחוץ על הקובץ וזהו.

חשוב לי לומר כי בפעולה זו איננו מאבדים שום מידע שמור, זאת כיוון שכל ההגדרות והמועדפים משתחזרים אוטומטית מיד לאחר התחברות מחדש ל gmail לאחר איפוס הפרופיל, וגם בהנחה שהם לא משתחזרים, ניתן להחזירם בקלות באמצעות כניסה לתיקיית הפרופיל הישן בנתיב הבא
C:\Users\****\AppData\Local\Google\Chrome\user data.old\Default
ולהעתיק את קובץ ה Bookmarks משם לתיקיית הפרופיל החדש.

אז הרי לכם הקובץ, ושיהיה בהצלחה.

קבצים מצורפים

• Google Chrome Reset.rar
    161 ביטים · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל יש טעות קטן בהסקריפט, חסר הסוויטש /d

אמור להיות
קוד:
cd /d %userprofile%\appdata\local\google\chrome

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
עשיתי היום איפוס גוגל כרום,
איך משחזרים חשבון גימייל?
אין לי אפשרות לקבל הודעת טקסט מגוגל כי יש לי טלפון כשר,
בקיצר יש אפשרות לשחזר את מה שהיה לפני שעשיתי איפוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה