google play להתקנה חיצונית..

• הוסף לסימניות
היי חברים.

במלאי אין לי, היות שאף פעם לא נזקקתי לכלי הזה. ואני חסום לרשת.
ואני חייב דחוף דחוף דחוף google play להתקנה חיצונית.
מי שיש לו או שיש לו גישה להשיג לי באיזשהי דרך, אודה לו מקרב ליבי.

תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
אוי באמת, אתה מסתלבט עלי? :)

מישהו יכול לעזור לי? היות ואני חסום..

יישר כוח גדול.

• הוסף לסימניות
הורדה מכאן
בהצלחה!

.....
זכור: לחיצה על הפעמון לא עולה כסף:)

• הוסף לסימניות
סורי, פשוט לא הייתי כאן כל היום ולא יכלתי להגיב, אבל כבר בצהריים איזה צדיק הוריד ושלח לי.
בכל אופן תודה ממש לכל העוזרים והמסייעים במלאכה.

אגב, דוד, קיבלתי עידכון במייל על ההודעה שלך.. שאני רואה שערכת אותה משום מה.
בכל אופן, בעניין ההודעה הקודמת שלך-השימוש בחנות נועד למכשיר שלא "זכה" לקבל אותה, והיה צורך בהתקנה חיצונית. כמובן למכשיר אנדרואידי, וממש לא ווינדוס.
מה גם שלווינדוס אין צורך בהתקנה חיצונית, משני פנים; ראשית, סיומת apk לא נתמכת ע"י ווינדוס. שנית, האמולטור של אנדרואיד שפותח עבור ווינדוס, כבר מכיל בקרבו את החנות באופן מובנה. כך שממ"נ לווינדוס הבקשה הנוכחית לא רלוונטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1350345:
סורי, פשוט לא הייתי כאן כל היום ולא יכלתי להגיב, אבל כבר בצהריים איזה צדיק הוריד ושלח לי.
בכל אופן תודה ממש לכל העוזרים והמסייעים במלאכה.

אגב, דוד, קיבלתי עידכון במייל על ההודעה שלך.. שאני רואה שערכת אותה משום מה.
בכל אופן, בעניין ההודעה הקודמת שלך-השימוש בחנות נועד למכשיר שלא "זכה" לקבל אותה, והיה צורך בהתקנה חיצונית. כמובן למכשיר אנדרואידי, וממש לא ווינדוס.
מה גם שלווינדוס אין צורך בהתקנה חיצונית, משני פנים; ראשית, סיומת apk לא נתמכת ע"י ווינדוס. שנית, האמולטור של אנדרואיד שפותח עבור ווינדוס, כבר מכיל בקרבו את החנות באופן מובנה. כך שממ"נ לווינדוס הבקשה הנוכחית לא רלוונטית.

לפני העריכה התכונתי שלא יכלתי להוריד את זה מגוגל פלי כי נותן להוריד רק למערכות מבוססות אנדרואיד עד שלאחר אמר רבי בינימין וכו'...:) מצאתי את מבוקשי/ך והעלתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1350674:
לפני העריכה התכונתי שלא יכלתי להוריד את זה מגוגל פלי כי נותן להוריד רק למערכות מבוססות אנדרואיד עד שלאחר אמר רבי בינימין וכו'...:) מצאתי את מבוקשי/ך והעלתי

סורי שלא הבנתי דבריך כראוי.

ושוב, יישר כוח כל הטירחה וההעלאה.

• הוסף לסימניות
בשמחה תמיד
שבת שלום ומבורך

• הוסף לסימניות
והנה הגירסא החדשה (5.0.31).
תהנו!

קבצים מצורפים

• com.android.vending-5.0.31-80300031-minAPI9.rar
    5 MB · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1350674:
אתר להוריד אפליקציות אנדרואיד ישר למחשב
http://apps.evozi.com/apk-downloader/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1396874:
והנה הגירסא החדשה (5.0.31).
תהנו!

לא הבנתי, מה זה, לאנדרואיד או לווינדוס?
ומה השימוש בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה