כללי GPS - העצמה אישית וסדנאות

• הוסף לסימניות
עדיין לא נשלח ללקוח.
אשמח לחוות דעת.

קבצים מצורפים

• GPS סקיצות.jpg
    KB 291.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כרטיס ביקור?
מאוד יפה ונקי. איה הפרטים?
בתחילה היה נראה לי סוכריה, עד שתפסתי שאולי זה עץ.

• הוסף לסימניות
באיזה גיל קהל היעד?
הצבעוניות מתאימה יותר לגיל קטן.
אהבתי את הרעיון, צומת בחיים = צומת בדרכים, יפה!!
מה הכוונה סדנאות אימון והעצמה בהתאמה? התאמה למה? - הניסוח לא ברור לדעתי.
היה לי קשה לזהות שזה זכוכית מגדלת, ובשני - אמור להיות קשר ל GPS ?

• הוסף לסימניות
בלוגו, לדעתי קצת מסוכן לשחק עם אלמנטים לא מהוקצעים,
כיון שזה לא עושה רושם אמין/מקצועי במיוחד.
בצבעים הייתי הולכת על סקאלה של ירוק תפוח/כתום אפרסק
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה פונה לקהל יעד מבוגר (ולא למעון לגן או לכיתה) אז עדיך ללכת על משהו מסודר יפה ומקצועי, גם בפונט ברור ומסודר.

ככה לדעתי.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שענין הצבעים נכון
כולנו אוהבים צבעים עליזים ואופטימיים
אם המסר יהיה מובע היטב, הצבעים העליזים יכולים דוקא לתרום.

• הוסף לסימניות
אני רואה כאן קופי קריאייטיבי לשם העסק, ואפס התייחסות בעיצוב לעולם התוכן שנובע מהשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;872110:
אני רואה כאן קופי קריאייטיבי לשם העסק, ואפס התייחסות בעיצוב לעולם התוכן שנובע מהשם.
כן, גם אני חיפשתי מסך של GPS או מינימום עיגול של הגעת ליעד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;872232:
כן, גם אני חיפשתי מסך של GPS או מינימום עיגול של הגעת ליעד.

לא חייבים ללכת על הדבר הכי מתבקש, אבל לא להשתמש בזה בכלל - נראה כמו טעות.

• הוסף לסימניות
קיבלתי את דבריך נעמה, בכנות, אני די במבוא סתום, הלקוחה לא סגורה על עצמה ומלפי מספר הסקיצות שהיא ראתה נראה לי שהיא רק התבלבלה יותר.

אולי העלה את שאר הדוגמאות סתם שתראו.
בכולופן אני עובדת על רעיון שונה,
אשמח לשמוע את חווות דעתכם.

• הוסף לסימניות
זה יותר קרוב לנושא אך עדיין, זה לא זה.
אני מתלבטת לאיזה כיון לקחת את זה.

קבצים מצורפים

• סקיצות אחרונות.jpg
    KB 223.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;872966:
קיבלתי את דבריך נעמה, בכנות, אני די במבוא סתום, הלקוחה לא סגורה על עצמה ומלפי מספר הסקיצות שהיא ראתה נראה לי שהיא רק התבלבלה יותר.

אולי העלה את שאר הדוגמאות סתם שתראו.
בכולופן אני עובדת על רעיון שונה,
אשמח לשמוע את חווות דעתכם.

אכן, עודף סקיצות מבלבל את הלקוח.
רצוי לעבור את כל התהליך בינינו לבין עצמנו, ובסופו של דבר להגיש ללקוח 2-3 סקיצות בלבד (לכרטיס ביקור הייתי אומרת לא יותר מ-2), שאיתן אנחנו שלמים לגמרי.

לאה בלוי העלתה הודעה לפני מס' ימים בפורום פרסום ושיווק שנותנת הדרכה מאוד ברורה וקלה להבנה על התהליך הבסיסי של מיתוג. ממליצה לך לקרוא ולנסות לעבוד לפי השיטה שהיא הציעה שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה