כללי GREP קשה במיוחד

• הוסף לסימניות
אני צריך למצוא טקסט שאין בו פסיק (לפי סגנון תו מסויים), ולמחוק את כל הטקסט חוץ משתי המילים הראשונות.
לא הצלחתי למצוא נוסחה מתאימה.

• הוסף לסימניות
אצלי זה:
(^\b.[^,]+)
מצא את כל הטקסט עד הפסיק הראשון.
כמובן לפני כן חפש:
^\<.[^,]+?\> \<.[^ ]+?\>
כדי למצוא ולהחליף סגנון רק לשתי מילים ראשונות

אצלי הכל עבד אך ניסיתי רק שתי שורות.
אשמח לדעת אם הועיל

יצאתי מתוך הנחה שהסגנון מתחיל תמיד בשורה חדשה!!!
וממילא גם החיפוש מתחיל מחדש בכל פסקה.

אם זה לא כך, קשה לי לחשוב איך התוכנה יכולה לדעת אם כוונתך לחפש המילים שלפני הפסיק ולא המילים שאחריו..
יתכן שיש חיפוש לפי הסדר, כמו בחיפוש בקוד של תג, אך איני יודע מזה. אם כן, זה יועיל הרבה לזה, יש לשער.
אולי על ידי(?s) כלומר הפעל שורה יחידה

• הוסף לסימניות
לענ"ד תעשה זאת בשני שלבים.
א. חיפוש טקסט שיש בו פסיק - החלפה לסגנון תו חדש. (.+,.+|.+,)
ב. מחיקת מילים אחרונות בסגנון התו המקורי. ([^ ]+ )([^ ]+)(.+) החלף ל $1$2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה בבלי;712850:
ב. מחיקת מילים אחרונות בסגנון התו המקורי. ([^ ]+ )([^ ]+)(.+) החלף ל $1$2

כדי למחוק סגנון שלם לכאורה מספיק לכתוב(.) ולהחליף בכלום.

• הוסף לסימניות
הרעיונות הנחמדים שלכם לא עוזרים לי, מפני שאני חייב שזה יהיה בלי החלפה לסגנון תו אחר. (זה בשימוש עם הפלאג המדהים לכותרות של גבריאל).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;713014:
הרעיונות הנחמדים שלכם לא עוזרים לי, מפני שאני חייב שזה יהיה בלי החלפה לסגנון תו אחר. (זה בשימוש עם הפלאג המדהים לכותרות של גבריאל).

לצערי איני מבין אנגלית ולא הבנתי כלום בלינק שצרפת.
מ"מ אינני מבין ללמה אינך יכול להחליף סגנון באופן זמני רקלשם מחיקת המיות, ואחרכך להחליף בחזרה.
אןלי תעלה דוגמה?

• הוסף לסימניות
הנה קובץ ההדרכה בעברית. מאז שתרגמתי אותו הוא השתכלל בהרבה.

בעיקרון הפלאג עצמו מתורגם לעברית (על ידי), ויש בו עזרה מובנית. פנה לגבריאל במייל כדי לקבל את הגירסה הזו.

קבצים מצורפים

• RunningHeaders.doc
    KB 588 · צפיות: 131
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;713182:
הנה קובץ ההדרכה בעברית. מאז שתרגמתי אותו הוא השתכלל בהרבה.

בעיקרון הפלאג עצמו מתורגם לעברית (על ידי), ויש בו עזרה מובנית. פנה לגבריאל במייל כדי לקבל את הגירסה הזו.

אינני ליד המחשב אז לא אנסה לכתןב קוד, אך הייתי מנסה לחפש שתי מילים ראשונות בקבוצה אחת בהגדרה פרטנית למשל(\>+?\<) וחוזר חלילה. ואת שאר הטקסט בקבוצה שניה בהגדרה כללית יותר הכוללת כל תו חוץ מפסיק,
כמובן אחר כך החלף רק בקבוצה א.

• הוסף לסימניות
אינני ליד המחשב אז לא אנסה לכתןב קוד, אך הייתי מנסה לחפש שתי מילים ראשונות בקבוצה אחת בהגדרה פרטנית למשל(\<+?\>) וחוזר חלילה. ואת שאר הטקסט בקבוצה שניה בהגדרה כללית יותר הכוללת כל תו חוץ מפסיק,
כמובן אחר כך החלף רק בקבוצה א.

• הוסף לסימניות
חפש:
קוד:
([^, ]+)( )([^, ]+)( )([^,]+)
החלף עם:
$1$2$3$4

• הוסף לסימניות
זה עובד רק חלקית, ואני רואה גם שאי אפשר להשאיר תמיד בכותרת רק 2 מילים. אני יורד מהענין.

• הוסף לסימניות
למה רק חלקית?

• הוסף לסימניות
אשלח לך הקובץ ותראה. יש לך את הפלאגין?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לנצל את האשכול הזה ולשאול-
איך אתם יודעים לכתוב את כל הגרעפים האלו?
האם יש רשימה שלפיה עובדים?
או שיש בזה איזה הגיון? ואיפה אפשר ללמוד את זה????

• הוסף לסימניות
אין לי את הפלאגין, וכן אין לי את האפשרות להתקינה במחשב בעבודה.
Yosher, יש כמה כללים. יש רשימות כאן בפרוג. ויש אתרים עם דוגמאות מתחוכמות מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה