כללי GREP

• הוסף לסימניות
איך מוצאים כל נקודותיים שבאות אחרי סגנון מסויים למשל:

בית דין עליון:

הנקודותיים הם לא מאותו סגנון ואני רוצה למצוא אותם כמובן...

אודה מאד!!!

• הוסף לסימניות
ולמען נזכה גם אנחנו... האם יש איזשהוא מדריך קליל וברור בעברית שמסביר מרמת המתחיל ועד למומחה את כל הנושא העלום הזה של גרפ ?

• הוסף לסימניות
ולמען נזכה גם אנחנו... האם יש איזשהוא מדריך קליל וברור בעברית שמסביר מרמת המתחיל ועד למומחה את כל הנושא העלום הזה של גרפ ? אולי אפילו טבלת קודים נפוצים מסודרת ?

• הוסף לסימניות
ועוד דבר... אני מתפלא איך לא חשבו (או שכן) על סקריפט/תוסף אחר שפשוט יתרגם את כל הקודים למילים כך שיהיה ניתן לצרף מילים מוגדרות מראש לפי הצורך והקודים ישארו בדד מאחורי הקלעים ולא נוסיף לראותם עוד... ;)

ואני יודע שיש משהוא כזה מובנה בתוכנה אבל זה אפילו לא קרוב למה שאני מתכוון וגם אין שם את כל הפקודות

אני מתכוון למשהו הרבה יותר ידידותי למשל

מצא-- כל-- נקודותיים-- אחרי-- סגנון-- פלוני

מה אתם אומרים ??? לדעתי מי שיעשה דבר כזה עלול להתעשר ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1595822:
איך מוצאים כל נקודותיים שבאות אחרי סגנון מסויים למשל:

בית דין עליון:

הנקודותיים הם לא מאותו סגנון ואני רוצה למצוא אותם כמובן...

אודה מאד!!!

חפש
.$
עם הסגנון תו הרצוי.
בהחלף נוסיף סימן ונחזיר הטקסט, למשל ככה
קוד:
$0@
כעת חפש
@: בחיפוש טקסט רגיל תוכל למצוא את הסוגריים הרצויים.
ואם אתה רוצה להכין גם עליהם אותו העיצוב וזו המטרה אז החל בהחלף את העיצוב הרצוי.

כעת חפש @ והחלף בכלום.

(אם יש לך @ במסמך, אז תשמתש במשהו אחר, למשל % או & או <<<קוד סודי>>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1595856:
חפש
.$
עם הסגנון תו הרצוי.
בהחלף נוסיף סימן ונחזיר הטקסט, למשל ככה
קוד:
$0@
כעת חפש
@: בחיפוש טקסט רגיל תוכל למצוא את הסוגריים הרצויים.
ואם אתה רוצה להכין גם עליהם אותו העיצוב וזו המטרה אז החל בהחלף את העיצוב הרצוי.

כעת חפש @ והחלף בכלום.

(אם יש לך @ במסמך, אז תשמתש במשהו אחר, למשל % או & או <<<קוד סודי>>>

גדול!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1595850:
אני מתכוון למשהו הרבה יותר ידידותי למשל
מצא-- כל-- נקודותיים-- אחרי-- סגנון-- פלוני
הקודים הרבה יותר ידידותיים ממה שכתבת :)
יש ספרים טובים מאוד באנגלית. מעוניין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1595978:
הקודים הרבה יותר ידידותיים ממה שכתבת :)
יש ספרים טובים מאוד באנגלית. מעוניין?

אפילו בעברית אני מתעצל לקרוא אז עברית ?

ולמה לדעתך מה שכתבתי יותר מסובך מקודים ? (מדובר על אנשים שלא יודעים כמובן לא על מומחים כמוך... )

• הוסף לסימניות
אין דרך בחיפוש ישיר בגרפ לחפש משהו שחלקו עם עיצוב מסוים וחלקו מחוץ לעיצוב הנ"ל. לכן צריך טריקים.
(או סקריפטים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1596029:
אין דרך בחיפוש ישיר בגרפ לחפש משהו שחלקו עם עיצוב מסוים וחלקו מחוץ לעיצוב הנ"ל. לכן צריך טריקים.
(או סקריפטים...)

ולכן... אם יהיה את החופש לשחק עם זה ע"י מילים פשוטות, נוכל למצוא את הטריקים והשטיקים בעצמינו לא כן ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1596051:
ולכן... אם יהיה את החופש לשחק עם זה ע"י מילים פשוטות, נוכל למצוא את הטריקים והשטיקים בעצמינו לא כן ?

לצערי אין כזה דבר.
כדי לכתוב בטקסט מה אתה רוצה יש ללמוד javaScript
ואז תוכל לכתוב סקריפט שיעשה מה שתרצה באנגלית פשוטה יחסית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1596027:
ולמה לדעתך מה שכתבתי יותר מסובך מקודים?
תחשוב לבד ותגיב במקומי :)

• הוסף לסימניות
מה יותר קצר וקולע:
\(.+?\)
או
בחר כל סוגריים פותחות, אחריהם כל סוג תו שהוא (אבל לא הפניה להערות שולים), אבל לא רק פעם אחת אלא כמה פעמים שיש, אבל לא את התוצאה הכי ארוכה שאפשר אלא רק עד שימצא את התשובה הראשונה הכי קצרה שאפשר ואז המשך לחפש עד שתמצא סוגריים סוגרות.

מה יותר קצר? :)

• הוסף לסימניות
ומה שאליעזר כתב, זה איך שהוא היה כותב את זה.
תכפיל את זה במיליון אפשרויות שונות של כתיבה, ותגיד לי מה יותר קצר ופשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1596182:
מה יותר קצר וקולע:
\(.+?\)
או
בחר כל סוגריים פותחות, אחריהם כל סוג תו שהוא (אבל לא הפניה להערות שולים), אבל לא רק פעם אחת אלא כמה פעמים שיש, אבל לא את התוצאה הכי ארוכה שאפשר אלא רק עד שימצא את התשובה הראשונה הכי קצרה שאפשר ואז המשך לחפש עד שתמצא סוגריים סוגרות.

מה יותר קצר? :)

צודק, אבל מצד שני אני לא צריך ללמוד שפה חדשה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1596882:
צודק, אבל מצד שני אני לא צריך ללמוד שפה חדשה...
רוצה ללמוד את השפה הזו בחצי שעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה