• הוסף לסימניות
משום מה אני כמעט ולא משתפת כאן בצילומי מוצר. שהם אחוז לא קטן ממה שאני עושה
(נחמי וולף, הערת את תשומת ליבי לזה בלי שהתכוונת..)

התלבטתי ממה להתחיל והחלטתי להתחיל מגרוס.
אולי לא תבינו מה מיוחד כשתראו את התמונות. אבל תאמינו לי שמוצר עם נטיה להתקמט בעטיפת פלסטיק דקה זה אוביקט צילום מורכב למדי.
IMG_2343.jpg
IMG_2417.jpg
15.jpg
שלישיה-קדמי.jpg

• הוסף לסימניות
צילומים מושלמים!!!
וכן, מי שיודע מה זה צילום מוצרים יודעת כמה קשה להשיג תוצאה כזו בלי השתקפויות, או עם השתקפויות מדויקות!

• הוסף לסימניות
מי שמצלמת מוצרים יודעת..;)
עשית עבודה מושלמת!!!
איך העמדת את השקיות בתמונה השניה?

• הוסף לסימניות
עבודה נקייה!
מושלם.

אפשר פרוט על התאורה?
ואשמח לדעת איך העמדת את השקיות בתמונה הראשונה והשניה?

• הוסף לסימניות
עבודה מושלמת!
הכל מדויק פיקס!

וממש התגרתי מהסוכריות ליקריץ לא נתקלתי בהם הרבה זמן

• הוסף לסימניות
צילומים יפים!

• הוסף לסימניות
הכל אצלך כל כך מוקפד ויפה ;)
עשית את זה יותר ממושלם!

• הוסף לסימניות
תמונות מעולות.
ואם יש אפשרות לפרט על תאורה אני ממש ישמח.

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומדוייק
חבילת השוקולד התכלת נראית קטנה יותר מהאחרות, היא באמת ככה במציאות?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ..
בתמונות של השקיות חסר לי את ה"נפח" ..
חוץ מזה ממש טוב.

• הוסף לסימניות
תודה על המשוב
השוקולדים זהים בגודלם כמובן . אלו תמונות נפרדות שצרפתי כדי להעלות כאן. חיפפתי בקיצור.

בענין הנפח חיכיתי להערה הזו..
גם לי זה ממש חסר
הנפח "נמחק" בגלל הריטוש המסיבי שהתמונה עברה. הנילון היה מקומט כך כך שלא היה ברירה
התאורה זה פלש על הרקע לצריבה
2 סופטים מ2 הצדדים לא מקדימה עם תוספת בד לבן לריכוך. אחד מרכזי השני מוחלש.
השקיות מודבקות על משטח זכוכית "עומד"

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
השוקולד הלבן נראה קצת חלבי...

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה.
תאורה מוקפדת מאוד!
אהבתי את האחרונה עם כתמי האור בצד שמאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה