- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1237797:תמונות מתוקות! איזו בובה!
הרקע קצת 'גונב' את ההצגה לתמונות, קצת מבליע אותן והן כ"כ מקסימות...
נכתב ע"י sm05276;1237800:לדעתי כדאי לך לוותר עליו.
בהצלחה.
(אגב, זו הבובה שלך?)
נכתב ע"י 0405 - שירה;1237911:בונבונה אמיתית
לדעתי תגדילי עוד את התמונות ותבהירי טיפה את הרקע
נכתב ע"י שער;1238331:יפיפה, אך נראה שהנושא כאן הוא ה"לכלוך / אוכל", לא רואים כאן בכלל את השמחה של המתוקה, הייתי מגדילה ושמה דגש יותר על התמונות בהם היא שמחה.
בהצלחה!
נכתב ע"י GolanArt;1238348:שני דברים ברשותך:
א. הקו המפריד בערך באמצע התמונה לרוחבה, הייתי מחבר אותו
לקו אחד (באיזור התמונה הקטנה מעל העוגה), או מזיז אותו בצורה יותר משמעותית,
כלומר, או קו ישר, או שבור לגמריי.
ב. הייתי מוותר על התמונה שמעל העוגה, ושם, הייתי ממקם את החותמת שלך.
כלומר חתימה לבנה על רקע וורוד.
נכתב ע"י שושיה;1238389:תודה רבה!!!
הבעיה שהקולאז' נוצר אוטומטית בפיאקסה
נכתב ע"י wald;1238471:איך עושים את זה??
נכתב ע"י שושיה;1238389:תודה רבה!!!
הבעיה שהקולאז' נוצר אוטומטית בפיאקסה אין לי כ"כ אפשרות להוזיז...
החתימה שלי היא בלעדית כשאני מעלה או בפרסום כשזה תולה על המקרר של הסבא והסבתא זה ללא הלוגו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים