תגידייי מאיפה הפופקורן והחה חה?? לי זה לא מופיע
אז זה אובייקטים שהורדת מהאינטרנט ?סתם נו
אפשר לייבא אובייקטים, תלחצי על הכפתור של האימפורט בחלק התחתון של האובייקטים
יאפ!אז זה אובייקטים שהורדת מהאינטרנט ?
תקראי שוב את הפוסט, ותתרכזי בבקשה
לא הצלחתי לגרום לו להראות יותר מיואש..
צפה בקובץ המצורף 413068
טוב בוא נעשה פה סדר מר לוין.
לא הסברתי את החה חה חה מהסיבות שמינית, אם כי מהסיבה שאני,
בתור מי שאני, בתור מה שאני, בתור. אני.
בנאדם שיש לו קטע שהוא חושב שזה מצחיק להסביר בדיחות שלא צריך להסביר אותם.
עד כאן הבנו?
אם כן, ממילא, ההסבר בא להסביר את החה חה חה-בעצם למה אני צוחקת, אף על פי שזה היה אמור להיות מובן מאליווווו למה אני צוחקת ( לאנשים עם רמת משכל סבירה ובסיסית.. אבל אני לא יודעת מה קורה לרמה הסבירה הזו לאחר גיל 40 אתה יודע.. אני לא אוחזת שם עדיין.. )
וזו הפואנטה של ההסברה. להסביר מ-ש-ה-ו שהוא די Obviously.
אתה שומע? ב-ר-ו-ר.
אגב .. עכשיו שאתה קורא את זה אתה צריך משקפיים או שאתה מוריד את המשקפיים?
אני אשתדל להתאים את הטקסט לראייה שלך.. רגע אני מגדילה..
הנה! ויהי אור!
האם ישנה גם בחירת צבע שיעדיף מר מחמוד?
נראה לי פריפיקחחח זה היה בצחוק.. בגלל שכתבת שאת לא מקבלת אחוזים..
מאיפה הורדת את הפופקורן?
(אגב הראש שלי ממממש במצב הזה היום.. ממממשצפה בקובץ המצורף 413091)
נו שיהיה...
יותר אהבתי את ההסבר שלי ללמה התכוונת.
חה חה חהנו שיהיה...
העיקר שהבנת שכל הזכויות שמורות ואין לעשות כל שימוש..לרבות.
צפה בקובץ המצורף 413104
אבל כתבתי כבר חה חה חה...חה חה חה
מה הקשר דוגמא למה שהתכוונת?אבל כתבתי כבר חה חה חה...
אה.
זה בקטן.
צפה בקובץ המצורף 413163
(חה חה חה! בקטן כאילו...ואתה לא רואה מה שקטן כאילו...שיו אני הורסת..._——על הדרך ממחישה לך דוגמא מוחשית למה שהתכוונתי..)
דוגמא לזה שהתכוונתי להסביר בדיחה שהיא כבר מובנתתתתתת!מה הקשר דוגמא למה שהתכוונת?
איפה כתוב פה דוגמא שהתכוונת לזה שחה חה חה לא היה על שכל הזכויות שמורות*
* שימי לב, זה שאלה מכשילה. חבל שתכשלי סתם
לגמרי
גם אני באה. מה רואים?לגמרי
תשמרי לי מקום לידך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים