אני מאמינה שרב התמונות שאספתי היו בפרסומות שונות.נכתב ע"י sunshine;764309:התינוק עם העינים הכחולות כבר היה בפרסומות של ביקור חולים. כדאי לשנות תמונה.
מאיפה באמת הגעת אליהן?נכתב ע"י איילת.ב;764335:אני מאמינה שרב התמונות שאספתי היו בפרסומות שונות.
זה לא הולך לשום מקום - פרוייקט סיום..
גוגל תמונותנכתב ע"י amirot;766745:מאיפה באמת הגעת אליהן?
פששששנכתב ע"י naamah;764314:הרבה יותר טוב.
הצבעוניות נכונה יותר.
קימפוז הכרטיס - עדיין לא טובה. אפשר להזיז את התינוק עוד כמה מילימטרים לצד ימין (כך שייחתך עוד מעט מימין) וזה ייתן יותר אוויר ללוגו. לחילופין, אפשר לשקול להעמיד את הלוגו על הצד, מה שיפנה לך הרבה יותר מקום.
אני גם חושבת שהלוגו והפרטים צריכים לבוא בגוש אחד, כי אין מקום ל-3 גושים בפורמט כל כך קטן ומהודק.
ההילה סביב התינוק מיותרת ומקלקלת. אם זה נועד לחפות על צריבה לא טובה, כדאי לצרוב שוב.
ואם זה סתם כך, זה מיותר כאמור.
עימוד החוברת עשוי היטב.
הייתי מוותרת על הצורות המקווקוות.
בעיצוב כל כך נקי, אין צורך ב"פיצ'יפקעס" כאלו, זה סתם מעמיס ומיותר.
(אם כבר להשתמש בהן, אז גדולות מאוד וחתוכות החוצה מהפורמט, אבל לענ"ד זה לא נצרך).
הייתי מצפה ליותר מקוריות בבחירת התמונות.
אי אפשר לחזור כל הזמן על אותו קלוז-אפ עם עיניים נוצצות כיהלומים...
נסי לבנות קונספט שלפיו את בוחרת את התמונות.
אפשר ללכת על (למשל) סדר יום של תינוק, מהבוקר עד הערב.
אפשר לחשוב על הרבה דברים אחרים.
אם יהיה רעיון אחד ששוזר את כל כל התמונות, ומנגד כל תמונה תחדש ותפתיע במשהו, זה יפתה הרבה יותר להפוך עוד דף ולראות מה קורה בדף הבא, מאשר עוד פעם אותה תמונה צפויה.
אבל שוב, עבודה יפה מאוד.
תוספת מאוחרת:
עכשיו הסתכלתי מקרוב על העימוד.
הערה קטנה שתשדרג הרבה - כל התמונות צריכות להיות ערוכות באופן זהה, גם אם הן ממקורות שונים. זה אומר שאם יש צל בחלק מהתמונות מתחת לפריטים, את צריכה להוסיף צל גם לפריטים שלא היה להם צל במקור. זה ייתן אחידות וייראה הרבה יותר מקצועי.
ממש כך...נכתב ע"י צמרת;767237:פשששש
אני פשוט מתפעלת, התשובות שלך מכל הלב עם הקדשת זמן וחשיבה, אין דברים כאלה
כל הכבוד!!!
העבודה מעוצבת נקי ונפלא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים