HELP, סרגל סימטריה.

• הוסף לסימניות
איך מייצרים ומשתמשים בסרגל סימטריה במנגה?
עזרתכם חשובה לי ותודה מראש.

• הוסף לסימניות
תנסי לשחק עם זה.
סרגלי פרספקטיבה זה בכלים למעלה LAYER- RULER FRAME
מקווה שהועלתי--- 333.JPG

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה! הסבר ברור מאד.
אבל,
יכול להיות שאין לי סרגל כזה?
האחרון ברשימה אצלי הוא סרגל הפרספקטיבה...

• הוסף לסימניות
זהו?
אין עוד מי שיכול לעזור????????

• הוסף לסימניות
למה את מתכוונת "סרגל סימטריה"?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בקורס בפרוג זמורה אמר שיש אפשרות להפעיל סרגל סימטריה, ואז מספיק לצייר משהו בצד אחד והתוכנה משכפלת את זה כמו מראה לצד השני, לדוגמה את רוצה לצייר גביע או פמוט מדויקים, את מציירת רק צד אחד שלהם ומקבלת גביע/פמוט מדויקים.

• הוסף לסימניות
אולי נמחק לך הכלי. תשחזרי.
לחיצה על שיפט+ הקלקה כפולה על מנגה תפתח לך אופציה לשחזור כלים.

• הוסף לסימניות
אולי נמחק לך הכלי. תשחזרי.
לחיצה על שיפט+ הקלקה כפולה על מנגה תפתח לך אופציה לשחזור כלים.
תודה, לא הכרתי את הדרך,
אבל תכלס זה לא עזר לי, (שיחזרתי את TOOL)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם
תודה, לא הכרתי את הדרך,
אבל תכלס זה לא עזר לי, (שיחזרתי את TOOL)
אם את אמיצה ויש לך אפשרות להתקין מחדש במקרה הצורך- תנסי למחוק את כל הסימניה של הסרגלים ואז לשחזר.
בעיקרון אני גם שיחזרתי לא מזמן מברשות בדרך הזאת. כך שזה אמור לעבוד. אבל אני לא לוקחת אחריות על העניין :)

• הוסף לסימניות
זה לא אותו דבר, בדרך שלך כל חצי יהיה בכבה אחרת, צריך לאחד....
וגם אין דרך לבדוק תוך כדי ציור שכל הקצוות נפגשים ונסגרים.
מה הבעיה לאחד, זה בדיוק שניה..וגם מצייר טיפה יותר רחב, ואז מוחקים את איפה שזה לא בדיוק חופף וזהו זה.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לאחד, זה בדיוק שניה..וגם מצייר טיפה יותר רחב, ואז מוחקים את איפה שזה לא בדיוק חופף וזהו זה.
צודק, צודק, אבל בכל זאת הייתי מעדיפה את סרגל הסימטריה,
אך אם אין לי אותו, אקבל את עצתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה