כללי helppp!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני למדתי את זה פעם פעם.. ולא השתמשתי בזה כמעט.. והנה זה הגיע.. ונהייתי סנילית.. :(
קיימת אפשרות כזו.. לסגור pdf שיהיה כמו מצגת כזו.. שיהיה אפשר לדפדף בדפים כמו עיתון כזה.. לדעתי הסגירה של זה היא מאינדיזיין.. אבל לא בטוחה.. איך עושים את זה? :eek: אם יש מישהו שיודע.. אני אשמח נורא... הלקוח ממתין..

• הוסף לסימניות
כן
באינדזיין, תעבירי את הקבצים לשם בפלייס
ואז תייצאי : FILE--EXPORT
תסמני על PDF באיכות דפוס

• הוסף לסימניות
זה יצוא רגיל

זה יצוא רגיל של קובץ.. אני מעוניינת שזה יראה כמו מצגת לא עמוד אחרי עמוד אלא.. לדוגמא: דף אחד.. לוחצים עליו הוא כאילו מדפדף כמו עיתון ומופיע עמוד 2... וכך הלאה.. זוג של מצגת שימי לב.. לא יצוא רגיל של עמודים..וזה גם לא לפרינט.. זה אינטרקטיב..

• הוסף לסימניות
באקספורט של אינדזיין
תבחרי בסיומת של SWF
שמה יש את האפשרות הזו בחלונית למטה- לבחור איזה אפקט את רוצה

• הוסף לסימניות
לבחור ביצוא סיומת swf

הוקדמתי...

• הוסף לסימניות
תודה חברה אני לא יודעת אם הובנתי נכון... אבל יוטיוב הגאון הושיע אותי.. אחרי הרבה זמן בסוף..
אני מצרפת כאן את הלינק כדי שתוכלו גם אתם להנות ואולי להבין לאןם חתרתי
https://www.youtube.com/watch?v=ZIw47SpBdVE

• הוסף לסימניות
צדקתם חברה!! עזרתם לי.. תודה המוןןן זיכרוני התעורר לחיים

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לייצא ישירות מ-'קורל X6'?

יש ב'קורל' אפשרות לייצוא ל-SWF
אבל הוא נותן רק את העמוד הנוכחי ולא את יתר העמודים,
מישהו יודע איך מייצאים מספר עמודים מ'קורל' ל-SWF?

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה