home made קבב...-המשופר :)

• הוסף לסימניות
לקחתי את ההערות לתשומת ליבי...
ערכתי את התמונות אחרת, זה הוסיף אווירה לתמונות וכן-זה לא נראה קלופס\סלמון\קבב אשכנזי וכל הדימויים שהוענקו לקבבונים האומללים שלי;)

קבצים מצורפים

• DSC_1149.jpg
    KB 229.5 · צפיות: 27
  • DSC_1154.jpg
    KB 264 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה
סלמון מעולה

• הוסף לסימניות
זה באמת נראה טעים.
אבל ההסבר להשוואות לדברים אחרים [ורק לא לקבב] הוא פשוט - זה לא נראה קבב. מה לעשות?
לכי לצרכנייה, תקני קבב, ותראי איך הוא נראה.

אגב, באשכול המקביל, הייתי בטוח שזו עוגת גבינה.. :)

• הוסף לסימניות
ככה צריך להראות קבב

שטוח יותר, נמוך יותר ושחום יותר..
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• ClickHandler.ashx.jpg
    KB 98.6 · צפיות: 20
  • rpsubrxw.jpg
    KB 117.5 · צפיות: 16
  • kwwc4zix.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הצעה:
להעיף את השומשום והרוטב
לקחת את הרשת של התנור ולחמם אותה על הגז ואז ללחוץ עם זה על הקבב שייחרכו עליו פסים
לרוחב.

• הוסף לסימניות
OK
הסטיילינג שלי-האוכל לא בושל בידיי, הלקוחה לא נתנה לי אפילו לשים מעל רוטב ובצל ירוק, ממש התעקשתי לתת לזה קצת יותר חיות.

בואו נקרא לזה קציצות עוף מאורכות, מלבניות, בסדר?
או אולי "פלשע פיש"?
איך שתרצו.

היא החליטה לתת לזה שם קצת יותר "סטייליסטי". קיבלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1682037:
OK
הסטיילינג שלי-האוכל לא בושל בידיי, הלקוחה לא נתנה לי אפילו לשים מעל רוטב ובצל ירוק, ממש התעקשתי לתת לזה קצת יותר חיות.

או אולי "פלשע פיש"?
איך שתרצו.

"פאלשע סלמון" נשמע מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1682037:
OK

או אולי "פלשע פיש"?
איך שתרצו.

במקרה הזה אני חושבת שהיא צודקת והסטיילינג לא הוסיף, צריך לתת לזה סטיילינג כמו שכתבתי מקודם
לטעמי כמובן

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה בHamodia (של שבוע שעבר) היה נראה יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה