http://www.lifeforte.co.il/

• הוסף לסימניות
מכירים?
התקשרו אלי ומיכיוון שאני מעוניינת בדיאטה יעילה הקשבתי למה שהיה להם לומר
נשמע נחמד. השאלה אם זה לא עוד איזה תרמית .. מישהי מכירה? התנסתה בזה?
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
לא מכירה את זה ספציפי אבל אם זה, כפי הנראה, עם תוספים וטבליות למיניהם רדי מזה זה הכל בולשיט וזמני. אין כמו דיאטה אמתית של תזונה טובה וספורט לסוגיו. כמו זה יש בשפע, מה גם שהמחיר נראה מוגזם לכל הדעות.

• הוסף לסימניות
בד"כ הדיאטות הטובות - לא מתקשרים אליך.

• הוסף לסימניות
תרמית!! תיזהרי מהם. אני נפלתי בחכתם. הדיאטה קשה התוצאות מאכזבות והתומכות...נראה לי בדואיות קרות ומעצבנות. והחשוב מכל: אם את לא מרוצה-בעיה שלך. אין החזר כספי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1086864:
תרמית!! תיזהרי מהם. אני נפלתי בחכתם. הדיאטה קשה התוצאות מאכזבות והתומכות...נראה לי בדואיות קרות ומעצבנות. והחשוב מכל: אם את לא מרוצה-בעיה שלך. אין החזר כספי.

האמת אני נרשמתי ליעל קריב שילמתי את מלוא הסכום ולא ירדתי גרם!ואין החזר כספי.. ניסיתי כמה סוגי דיאטות ללא הצלחה .פרט לאתקינס וזו לא דיאטה בריאה

• הוסף לסימניות
עזבו את כל הקלורידים למיניהם...אני לא לוקח תשלום על ייעוץ...קבלו ממני עצה חינם.

פתחו או סיימו את היום בהליכי קבועה של חצי שעה שעה...אני עושה את זה כל יום.
כבר לא בגלל המשקל או הבריאות שבדבר...שעה של שקט נפשי וזמן לחשוב רגוע
בלי וואטסאפים ומיילים בכל דקה...השעה היפה ביותר ביום.

• הוסף לסימניות
אני מסייגת את עצמי... הדיאטה בריאה מאוד. שינוי דרמטי בהרגלי האכילה... אבל זו לא דיאטה שמתאימה לאמהות ולא לאנשים עובדים. (6 ארוחות ביום בשעות קבועות שאין לשנותן) התפריט הוא לפי סוג הדם.
והתומכות-כבר אמרתי, נשמעות כמו מענה אלקטרוני ונראה לי בדואיות לפי המבטא.
יורדים בערך 1 ק"ג בשבוע. ויש שבועות שלא יורדים ואפילו עולים טיפה וזה בסדר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1086894:
האמת אני נרשמתי ליעל קריב שילמתי את מלוא הסכום ולא ירדתי גרם!ואין החזר כספי.. ניסיתי כמה סוגי דיאטות ללא הצלחה .פרט לאתקינס וזו לא דיאטה בריאה

תבדקי תפקודי בלוטת התריס. (בדיקת דם פשוטה) תת פעילות של בלוטת התריס לא תתן לך לרדת גרם בשום דיאטה.
חברה שלי קיבלה טיפול לבלוטת התריס ורק מזה לבד ירדה 10 ק"ג.

• הוסף לסימניות
אין כמו ללכת לדיאטנית טובה שמתאימה תזונה נכונה לאורח החיים האישי שלך ולנתוני הצריכה שאת רגילה אליהם. הרי לא יתכן שאותה דיאטה מתאימה לכולם- אנו שונים במזג, בהרגלים, בטעם וגם במשקל...

בעלי ואני הורדנו בקיץ האחרון בדיאטה רגועה ומותאמת אישית- הוא לפי צרכיו (15 קילו) ואני לפי צרכי (6-7).

וביום בו נפסיק להאמין לשרלטנים- הם איכשהו יפסיקו להופיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה