I enjoy my father's hands

• הוסף לסימניות
מותק.
תמונה מהממת-
הייתי מעדיפה אותה על רקע חלק-
ו...ד"ש מהרקע-קניתי עננננק- (3*5) וזה טירוףףף.

• הוסף לסימניות
ילד בונבון ורקע מהמם

• הוסף לסימניות
נהדר!
התקשורת בינהם מיוחדת

• הוסף לסימניות
מדהיםםםם
איזה פוזה מגניב
מתאים לו בול שובב אחד קטן:)

• הוסף לסימניות
איזה שובבון
יפה הקשר שלו עם האבא
ורקע יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;2122949:
I'm enjoying on my father's hand

לשנות כותרת קצת בלאגן...
לא נורא, ישאר כך.
לוקחת לתשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;2122950:
רק אני לא רואה תמונות?

אין תמונות, יש תמונה אחת.
לא יודעת למה את לא רואה, בכל אופן, אפשר לראות את המשך התמונות בסט הזה בתיק העבודות.

• הוסף לסימניות
תמונה שמחממת את הלב :)
מזכרת הכי טובה שיכולה להיות.

• הוסף לסימניות
הרקע עושה את התמונה נותן תחושה של בית שמח ממש מוצלח.

• הוסף לסימניות
תפיסה מוצלחת כל כך!!!
(את עומדת על הרצפה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראנד;2123559:
תפיסה מוצלחת כל כך!!!
(את עומדת על הרצפה?)

כן אני על הרצפה.
זה לא היה מתוכנן, בעמצע שאני מנסה את הרקע החדש, בעלי הגיע, הרים אותו ספונטני לשניה, תפסתי מהר את הרגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה