בקשה ICE תקשורת - החברה נעלמה - איך אפשר ליצור קשר????

• הוסף לסימניות
ספק האינטרנט שלי הוא ICE תקשורת - ומאתמול בערב (לפחות) אין אינטרנט.
בשיחה למוקד החברה יש הודעה שעקב שדרוגים יתכנו תקלות בדקות הקרובות.
בניסיון לקבל נציג שרות - יש בתור בין 130 ל 200 ממתינים
וכשהחלטתי להתעקש ולהמתין בתור - השיחה התנתקה אחרי שעתיים - כשאורח פלא בדיוק אז הייתי ראשונה בתור (השערה שלי, כל האלה שלפני גם נפלו מהקו אחרי שעתים המתנה)

מישהו נתקל גם בבעיה? יודע מה קורה שם? הצליח ליצור קשר עם נציג שרות?

• הוסף לסימניות
הבנתי שכנראה היו להם סכסוכים עם פרטנר וזוהי הסיבה....

• הוסף לסימניות
הבנת- מאיפה? מישהו ענה לך במוקד???
הייתי מתנתקת מהם אם לא שהחבילה שקניתי מחיבת אותי להמשיך לשלם עוד כמעט שנתיים

• הוסף לסימניות
ספק האינטרנט שלי הוא ICE תקשורת - ומאתמול בערב (לפחות) אין אינטרנט.
בשיחה למוקד החברה יש הודעה שעקב שדרוגים יתכנו תקלות בדקות הקרובות.
בניסיון לקבל נציג שרות - יש בתור בין 130 ל 200 ממתינים
וכשהחלטתי להתעקש ולהמתין בתור - השיחה התנתקה אחרי שעתיים - כשאורח פלא בדיוק אז הייתי ראשונה בתור (השערה שלי, כל האלה שלפני גם נפלו מהקו אחרי שעתים המתנה)

מישהו נתקל גם בבעיה? יודע מה קורה שם? הצליח ליצור קשר עם נציג שרות?
תרצו להחליף ספק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה