כללי ICLIPART > פונטביט

• הוסף לסימניות
לפני קצת יותר משנה קניתי חבילת פונטים בפונטביט וקבלתי צ'ופר מנוי לשנה באתר ICLIPART
קבלתי דיסק שכתוב עליו שיש בו 3.5 מליון פריטים, ניסיתי להכנס והסתבכתי איתו מה שכן הצלחתי לראות זה אובייקטים לא שימושיים ולא יפים בכלל
לפני שאני מעיפה אותו לכל הרוחות אני תוהה האם יש עדיין תקווה? יש מה לעשות עם זה? כתוב לי על מדבקה מה שנראה כמו סיסמא

אם יש למישהו מושג או מידע או יכול לעזור לי אשמח...

• הוסף לסימניות
גם אני נפלתי אם זה בפח ...
אין לי מושג מה עושים עם זה התקשרתי לפונטביט הם לא ידועו להסביר לי
אם תמצאי פתרון לחידה אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
אני דווקא כן הצלחתי להירשם והשתמשתי קצת בדברים שיש שם. באמת לא משהו ברמה, אבל נחמד.
זכור לי שנכנסתי לאתר דרך קישור שהיה בדיסק, ושם היה צריך להירשם ולהקיש קוד כלשהו. (זה היה לפני 5 שנים בערך כך שלא בטוח שאני זוכרת נכון)

• הוסף לסימניות
גם אני במסגרת עבודתי בעבר בתור שכירה השתמשתי באתר הזה אחרי רכישה בפונטביט
לדעתי אין שם משהו יותר מהאתרים החינמיים , אולי התמונות אבל אז צריך לשדרג את המנוי...

דווקא השתמשנו בזה הרבה, אבל זה כי לא היה שום דבר אחר גם לא חינמי שיכלתי להשתמש.

• הוסף לסימניות
דברי עם פונטביט שידריכו אותך, בשביל מה משלמים ויש להם שירות לקוחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;2054862:
דברי עם פונטביט שידריכו אותך, בשביל מה משלמים ויש להם שירות לקוחות...

אבל עברה כבר יותר משנה, סוג של הזנחה מצידי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה