idm הפסיק לעבוד לי

• פותח הנושא 8695
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מנהל ההורדות idm שהיה מותקן אצלי במחשב והסרתי אותו בטעות, ומאז שהתקנתי אותו שוב אינו עובד לי והא מפסיק להוריד לי קבצים. אשמח לעזרה, בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תתקין מחדש כשהכרום סגור
לחץ כאן להורדה
תודה רבה רבה, אך זה ההודעה שהוא מראה לי
upload_2019-4-10_15-11-42.png

ואגב, יש לי את קובץ ההתקנה של idm (שרכשתי אגב בתשלום מלא) והוא נראה אחרת משום מה, והסרתי והתקנתי מס' פעמים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה, אך זה ההודעה שהוא מראה לי
צפה בקובץ המצורף 467777

ואגב, יש לי את קובץ ההתקנה של idm (שרכשתי אגב בתשלום מלא) והוא נראה אחרת משום מה, והסרתי והתקנתי מס' פעמים.

תעשי מידע נוסף ואז זה ירשום לך התקן בכל אופן הגרסה הזאת ממש טובה גם אני מחפש המון זמן את התוכנה הזאת תודה רבה ל @יוסי מחשבים

• הוסף לסימניות
תעשי מידע נוסף ואז זה ירשום לך התקן בכל אופן הגרסה הזאת ממש טובה גם אני מחפש המון זמן את התוכנה הזאת תודה רבה ל @יוסי מחשבים
תודה רבה
אך לא עובד לי, אחרי שהפעלתי את התוסף בכרום הוא כותב לי כך
upload_2019-4-10_15-26-6.png

• הוסף לסימניות
עכשיו עובד לי. @וואלוזין , @יוסי מחשבים , @נודלס תודה רבה על העזרה.
משהו קטן עדיין מפריע לי, ההתראות של התוכנה לעדכון התוכנה (אני לא יכולה לעדכן אם הוא פרוץ, אכן כך?), לפני כן זה היה חוקי עם רישיון ולא התריע כל פעם שאני מפעילה את התוכנה. אולי גם בזה תוכלו לעזור לי.

• הוסף לסימניות
לפני כן זה היה חוקי עם רישיון ולא התריע כל פעם שאני מפעילה את התוכנה. אולי גם בזה תוכלו לעזור לי.
אבל לא הבנתי למה לא התקנת את החוקי [ כשכרום סגור] . ואולי בכלל אם יש לך את הרשיון תוכלי לעדכן [-בפרוץ] ולכתוב את הרישיון

• הוסף לסימניות
עכשיו עובד לי. @וואלוזין , @יוסי מחשבים , @נודלס תודה רבה על העזרה.
משהו קטן עדיין מפריע לי, ההתראות של התוכנה לעדכון התוכנה (אני לא יכולה לעדכן אם הוא פרוץ, אכן כך?), לפני כן זה היה חוקי עם רישיון ולא התריע כל פעם שאני מפעילה את התוכנה. אולי גם בזה תוכלו לעזור לי.

לי בכלל אין התראות על זה שצריך לעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה