תלחצו על פרטים, ותסמנו את השורה הזאת:תודה
לא רואה מקש עזרה
זה המידע על התוסף
IDM Integration Module
6.42.32
Download files with Internet Download Manager
מזהה: ngpampappnmepgilojfohadhhmbhlaek
בדיקת תצוגותדף רקע
צפה בקובץ המצורף 1979644
או שאתם צריכים לעדכן את התוכנה, או שאתוסף התבטל מאיזשהי סיבה.
תבדקו ב'עזרה>אודות, איזה גירסה וbuild התוכנה שלכם.
תודהתנסו לעדכן את התוכנה.
תחת עזרה, עדכון מהיר.
האם אפשר להוריד עם התוכנה הזאת גם סרטונים מיוטיוב?תודה
סוף סוף מצאתי את הלחצן עזרה המדובר (בתוכנה במחשב לא בתוסף)
ביצעתי עידכון
וזה עובד
תודה על הנסיונות לעזור
יש לי עכשיו אותה בעיה. ואני לא מבין איך פתרתם אותה.תודה
סוף סוף מצאתי את הלחצן עזרה המדובר (בתוכנה במחשב לא בתוסף)
ביצעתי עידכון
וזה עובד
תודה על הנסיונות לעזור
תיכנסו לכתובת chrome://extensions/?id=ngpampappnmepgilojfohadhhmbhlaekאת זה עשיתי מזמן. ועדיין לא מופיע בכרום הלחצן הזה.
זה לא עזר. כנראה שאכן @בני2 צודק.תיכנסו לכתובת chrome://extensions/?id=ngpampappnmepgilojfohadhhmbhlaek
לחילופין, כנסו להגדרות הדפדפן, ואז בצד ימין לטה לחצו על "תוספים", ואז בתוסף IDM לחצו על "פרטים".
ותסמנו כאן
צפה בקובץ המצורף 2069675
התמונה הזאת לא נפתח כבר מאז שהעלית. אז אני לא יודע מה אתה מראה לי.@שיקול דעת תבדוק קודם אם זה הבעיה, תכנס לתוספים ותראה אם התוסף מושבת.
כך זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 2069784
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים