If you're happy ♬ ♩ ♫ ♪

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EttiB;2043541:
חני, אין דברים כאלו... הוצאת ממנו את המקסימום בשיא השלמות...

ושרי... מה שעשה ת'תמונה זאת הקרחת הזורחת... כיף לראות איך הילד המטריף הזה גדל...
תודה!הסתדרת עם פלאש?מחכה לעידכון...
נכתב ע"י ויזואלי;2043615:
צבעוניות נהדרת!
הראשונה מושלמת
השניה קצת ממורכזת
תודה על הפרוט,
הרבה מהקומפוזציות אצלי ממורכזות וזה משהו שאני אוהבת.
i can't help it:)
נכתב ע"י יצירתית;2043773:
הראשונ המהממת!
הצבע של השכפץ בול לקרחת...
בשניה משהו לא הגיוני בטישטוש של העומק שדה
כמובן כלל-שום נגיעה בעומק שדה אחרי צילום .
את מתכוונת לפס הימני בתמונה?אם כן זה באמת משהו מענין ,אבל ככה במקור.

נכתב ע"י מילכי;2043811:

תודה חברות♥

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2043875:
תודה!הסתדרת עם פלאש?מחכה לעידכון...

כשיהיה זמן ננסה... ונעדכן ברור...

• הוסף לסימניות
חני את אלופה ברמות אחרות נקודה!
התמונות שלך לקטלוגים!!!!
האלבום של גרינברג יצא מהמם למה את לא מעלה ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mimiboim;2043926:
חני את אלופה ברמות אחרות נקודה!
התמונות שלך לקטלוגים!!!!
האלבום של גרינברג יצא מהמם למה את לא מעלה ???

טנקס;)
שמחה שאהבת,אני גם חושבת שהוא אחד מההכי יפים שלי.
תשיגי אישור :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2044005:
טנקס;)
שמחה שאהבת,אני גם חושבת שהוא אחד מההכי יפים שלי.
תשיגי אישור :)

נגד עין הרע!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה