כללי II שער חסידי חדש II

• הוסף לסימניות
הניק 'chayki8' נתנה לי חשק לעבוד קצת...
אז הנה התוצאות, והכל באשמתה...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 379.3 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
וואו מדהים. איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;937958:
הניק 'chayki8' נתנה לי חשק לעבוד קצת...
אז הנה התוצאות, והכל באשמתה...

ואני, נ"ט בר נ"ט [מי שלא מבין, לא להעלב..]
החשק עבר גם אלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;938108:
ואני, נ"ט בר נ"ט [מי שלא מבין, לא להעלב..]
החשק עבר גם אלי...

נו... אז מחכים בסבלנות לראות את תוצאות החשק...
אולי נהפוך את זה לתחרות ...חחח...

• הוסף לסימניות
ליגה

• הוסף לסימניות
רמה, רמה.... מאז... עוד לא נכנסתי לפרוג... אבל חברה דאגה לי לשלוח את הלינק....
מדהים! מדהים! מדהים!
מה שעיצבת לי..לאירוע המיוחד בכלל ליגה!!!!!!!
טענקס!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;938110:
נו... אז מחכים בסבלנות לראות את תוצאות החשק...
אולי נהפוך את זה לתחרות ...חחח...

תעשו איזשהוא שיתוף פעולה...

רמה- אכן מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה