תגיד אתה יודע לקרוא?נכתב ע"י מיכאל דב;610023:פשוט את תמיר אני מרשה לעצמי לבקר בחוזק .
כוונתי היא שאני לא ממש מבין מה הכוונה בתמונה הזו.
אכן יש עומק שדה יפה שזה יכולת יפה של העדשה. אבל מה התכוון תמיר לומר בה לא ממש הבנתי!
אולי הסימטריה היפה היא הנושא? אולי הצבעים החיים כ"כ? אני מנסה להבין את תמיר זה הכל!
נכתב ע"י מיכאל דב;610023:פשוט את תמיר אני מרשה לעצמי לבקר בחוזק .
כוונתי היא שאני לא ממש מבין מה הכוונה בתמונה הזו.
אכן יש עומק שדה יפה שזה יכולת יפה של העדשה. אבל מה התכוון תמיר לומר בה לא ממש הבנתי!
אולי הסימטריה היפה היא הנושא? אולי הצבעים החיים כ"כ? אני מנסה להבין את תמיר זה הכל!
נכתב ע"י tamiro;610185:איך אני קשור לכאן??
נכתב ע"י msphoto;609923:מת על הכותרות שלך לאחרונה..
נכתב ע"י מיכאל דב;609939:עומק שדה רדוד !! ומה עוד ?
נכתב ע"י tamiro;610185:איך אני קשור לכאן??
מאיר,
כתמונה בודדת קצת קשה לי להיתפס עליה ולמצוא בה משהו
אולי כחלק מסדרה (אל תשאל אותי של מה...)
כרגע זה נחמד, עם אחלה רקע לתמונת מאקרו
נכתב ע"י tamiro;610185:כתמונה בודדת קצת קשה לי להיתפס עליה ולמצוא בה משהו
אולי כחלק מסדרה (אל תשאל אותי של מה...)
נכתב ע"י כדרלעמר;610712:
חשבתי להציג כסדרה, יש לי את הרעיון מכמה זוויות, אלכסנים, אנכית וכו', אבל לאחר מחשבה לא ראיתי מקום לסדרה אבסטרקטית מסוג זה, יותר כתמונה בודדת אבסטרקטית משהו עם צבעים נעימים.
נכתב ע"י איצה מאייר;610024:תגיד אתה יודע לקרוא?
של מי התמונה?
וזה כבר לא פעם ראשונה
בפעם הבאה...![]()
נכתב ע"י moti!a;610420:מה לא הבנת תמיר ??
אם אני אצלו מאיר.. אז מאיר אצלו חייב להיות תמיר(ראה שרשור החפירות
)
נכתב ע"י מיכאל דב;610785:טוב סליחה מ : מאיר. תמיר. מוטי. ( שכל אחד יקרא בתורו ואז זה לא יהיה טעות שוב .. )
מודה ועוזב ירוחם!
מאיר,נכתב ע"י כדרלעמר;610804:למה אתה מבקש ממני סליחה רק שני?
ומי זה ירוחם שהשתרבב לסיפור?!![]()
נכתב ע"י איצה מאייר;610808:מאיר,
זה מזכיר לי את האשכול של הפרות....וד"ל![]()
נכתב ע"י כדרלעמר;610804:ומי זה ירוחם שהשתרבב לסיפור?!![]()
קנאת סופרים....נכתב ע"י מיכאל דב;610813:וד"ל ( ככה אני יראה משכיל יותר .. כמו איצה!! )![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים