מדריך Imagen 4 כבר כאן!!!

• הוסף לסימניות
אז הנה התגובה של גוגל לשידרוג העצום של צאטGPT קבלו את Imagen 4, אז מה יש לנו כאן , שידרוג משמעותי בריאלסטיות, הבנת הפורמפט טובה הרבה יותר ויצירה מתוך פרומפט פשוט ובסיסי, יצירת טקסט מושלם באנגלית ודי חלש בעברית (בדומה לצאטGPT), ויצירות אומנות מורכבות ויפות יותר
המודל זמין דרך ג'מיני (אני מקווה מאד שלא רק למנויים...)
בהמשך החודש צפוי החיפוש בגוגל להשתנות ולהפוך למשולב AI (נראה איך בנטפרי יגיבו.....)
וכן בקרוב יצירת וידאו עם דיבוב בעברית!!!!

דוגמאות הישר מהתנור החם של Imagen 4:

Gemini_Generated_Image_qvm46qqvm46qqvm4.pngGemini_Generated_Image_7ovhzr7ovhzr7ovh.pngGemini_Generated_Image_rra5uarra5uarra5.pngGemini_Generated_Image_z1k5zdz1k5zdz1k5.pngGemini_Generated_Image_kw35frkw35frkw35.pngGemini_Generated_Image_9rydoh9rydoh9ryd.pngGemini_Generated_Image_s0f3cns0f3cns0f3.png

• הוסף לסימניות
השאלה אם התעדכן לך, כל אחד מתעדכן לו לפי שורש נשמתו בשעה אחרת.....
וזה דוגמא למגרש הבית של GPT תמונות מלאות דמיון כמעט סוראלסטיות.
תנסה ריאלזם נראה לי ג'מיני קורע אותו

• הוסף לסימניות
השאלה אם התעדכן לך, כל אחד מתעדכן לו לפי שורש נשמתו בשעה אחרת.....
וזה דוגמא למגרש הבית של GPT תמונות מלאות דמיון כמעט סוראלסטיות.
תנסה ריאלזם נראה לי ג'מיני קורע אותו
התעדכן לי ( אני יודע לפי האותיות בעברית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה