כללי IMG > שיתוף למודעה

• הוסף לסימניות
לימודי נדל"ן

קבצים מצורפים

• IMG.PNG
    IMG.PNG
    KB 147.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מבחינת קופי, הייתי מנסח קצת אחרת:
יש כאלה שמדברים על חלומות
ויש כאלה שמגשימים אותם

• הוסף לסימניות
נחמד.
כחול לנדל"ן? לא בטוח בזה.
נ.ב. מה הסיבה לכוכבית בין 'הון עצמי' ו'גם בלי אבא עשיר'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2131679:
מבחינת קופי, הייתי מנסח קצת אחרת:
יש כאלה שמדברים על חלומות
ויש כאלה שמגשימים אותם

הקופי, לא שלי. יש קופריטרית בתמונה.

נכתב ע"י ונתנו10;2131699:
נחמד.
נ.ב. מה הסיבה לכוכבית בין 'הון עצמי' ו'גם בלי אבא עשיר'?

דווקא אני סבורה שהכחול עושה פה את העבודה, מדובר פה בלימודים, מקום עם וותק-עם נסיון ואמינות, וחשוב לי שישדר זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2131699:
נכתב ע"י 701 סמייל;2131723:
הקופי, לא שלי. יש קופריטרית בתמונה.
דווקא אני סבורה שהכחול עושה פה את העבודה, מדובר פה בלימודים, מקום עם וותק-עם נסיון ואמינות, וחשוב לי שישדר זאת.
זה שלי יש אפרקסיה, ואני כותב כחול במקום אדום. מילא.
אבל את, שעשית את זה באדום, על מה בדיוק דיברת :);)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה