כללי IND cs6- שאלה

• פותח הנושא 054
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי טקסט עם סטיילים וכו
אני רוצה לעשות שמתחת למילים מסוימות תבוא תמונה מסוימת קבועה.
חפש כל מילה בשם "למה" ושים מתחת תמונה של בית...

עשיתי ע"י חיפוש והחלפה. אבל הבעיה שהוא שם לי את האויבקט מעוגן רק לפני או אחרי
אני צריכה את זה מאחורי המיליה.

אני אני עושה זאת?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1089269:
יש לי טקסט עם סטיילים וכו
אני רוצה לעשות שמתחת למילים מסוימות תבוא תמונה מסוימת קבועה.
חפש כל מילה בשם "למה" ושים מתחת תמונה של בית...

עשיתי ע"י חיפוש והחלפה. אבל הבעיה שהוא שם לי את האויבקט מעוגן רק לפני או אחרי
אני צריכה את זה מאחורי המיליה.

אני אני עושה זאת?
תודה!!!

קודם תמקמי במקום הרצוי פעם אחת, כעת העתיקי את הסימן אוביקט מעוגן ואותו תחזירי בהחלפה.

גם תוכלי להכניס אוביקט שיש לו סטייל.
כך תוכלי להזיזו גלובלית, דרך המיקום אוביקט מעוגן בסטייל.

• הוסף לסימניות
אוביקט מעוגן

נכתב ע"י eliezer;1089273:
קודם תמקמי במקום הרצוי פעם אחת, כעת העתיקי את הסימן אוביקט מעוגן ואותו תחזירי בהחלפה.

גם תוכלי להכניס אוביקט שיש לו סטייל.
כך תוכלי להזיזו גלובלית, דרך המיקום אוביקט מעוגן בסטייל.

אחרי שעשיתי סטייל זה כן במקום הנכון
אבל אני לא מוצאת איפה עושים שזה יהיה מתחת לטקסט ולא מעלה
כרגע התמונה מסתירה לי את המילה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1089284:
אחרי שעשיתי סטייל זה כן במקום הנכון
אבל אני לא מוצאת איפה עושים שזה יהיה מתחת לטקסט ולא מעלה
כרגע התמונה מסתירה לי את המילה
תודה

תשחקי בהגדרות אוביקט מעוגן שבתוך הסטיילobyect ancor
עד שתגיעי לתוצאה הרצויה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה