כללי InDesign cs4 - עזרה

• פותח הנושא berke
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב"ה

שלום לכולם,

התקנתי במחשבי את האינדיזיין החדש - (CS4), ולאחר ההתקנה ואימות הקודים והכל אני מגלה שהוא לא נותן לכתוב בשפת העברית, ואין לי כלל שימוש איתו.
יש לי את הגירסא שנקראת ME שנותנת לכתוב בעברית מלאה כולל תמיכה בפונטים וכו', אך דא עקא שמאחר והתקנתי את הגירסא הקודמת, אני צריך להסיר את כל התוכנה כולל כל הקודים למיניהם.
האם ישנו מישהו שיודע איך בדיוק עושים הסרה מלאה לתוכנה, כאילו לא התקנתי אותה מעולם??
כשאני מתקין את הגירסא העברית זה מתנגש (-גם לאחר הסרת התוכנה מ'לוח הבקרה'), אבל המחשב נותן להתקין שוב את הגירסא האנגלית.
אשמח מאוד אם ישנו מישהו שיוכל לעזור...

• הוסף לסימניות
אם אין לך 64 ביט, אז זה חצי צרה.
יש הרבה אשכולות בפרוג איך עושים את זה.
בקיצור זה ככה: להוריד תוכנה קטן של מייקרוספט windoes utility installer
וסקריפט מהאתר של אדובי שנקרא Cs4 Clean Script
תריץ חיפוש, תמצא הרבה.

• הוסף לסימניות
windoes utility installer - הבנתי, מנקה את התוכנה מהמחשב,
מה עושה הסקריפט? מה צריך להפעיל שם?

• הוסף לסימניות
הוא מנקה את כל ההתנגשויות בתוך אדובי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה