inet protector

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לייצא ולייבא רשימות של אתרים מותרים? (שלא נצטרך כל פעם מחדש להכניס את הכתובות אחד אחד)

• הוסף לסימניות
יש קובץ מסוים ששם זה נרשם.
אני לא זוכר כרגע איזה קובץ זה.

• הוסף לסימניות
לאחר מחשבה נוספת, אני חוזר בי, לא נראה לי שיש קובץ כזה.

• הוסף לסימניות
inet protector שומר את ההגדרות בתוך הרגיסטרי כך שניתן לייצא אותם משם לקובץ ולהריץ במחשב אחר - או סקריפט שיוצר ערכים מתוך רשימה אם יש לכם רשימה של אתרים להתיר / לחסום
המיקום של inet protector ברגיסטרי עלול להיות שונה
הכי פשוט להריץ כמנהל regedit
ctrl F - חיפוש
לחפש inet protector
קליק ימני על 1.0 - יצוא שמור וכו'
להעתיק למחשב השני דבל קליק אישור וכו'

קבצים מצורפים

• 2014-10-05_112118.png
    KB 188.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1391437:
inet protector שומר את ההגדרות בתוך הרגיסטרי כך שניתן לייצא אותם משם לקובץ ולהריץ במחשב אחר - או סקריפט שיוצר ערכים מתוך רשימה אם יש לכם רשימה של אתרים להתיר / לחסום
ctrl F - חיפוש
לחפש inet protector
לעתיק למחשב השני דבל קליק אישור וכו'
לא נראה לי שזה כ"כ פשוט...
אם זה ככה אז יהיה די קל לפרוץ.

• הוסף לסימניות
ראשית, עם חשבון מנהל, באמת מאוד קל לפרוץ את התוכנה.

שנית, אני משתמש עם inet, ובשביל איזשהו עניין הייתי צריך למחוק אותה מהמחשב.
אח"כ כשהתקנתי אותה שוב, ה-כ-ל היה שם בפנים. רשימות האתרים-התוכנות-הIP, הכל הכל היה שם. ולא הייתי צריך להגדיר כלום. אפילו לא סיסמא חדשה!
שזה אומר בבירור שיש קובץ כזה, רק צריך למצוא אותו.

• הוסף לסימניות
עשרים ושתים צודק אכן כל המידע נמצא ברג'יסטרי ואכן לפי זה אפשר לפרוץ (הצלחתי תוך שניה ליתר דיוק: אחרי הפעלה מחדש)
אם כן צריך למצוא פיתרון. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע.
אבל אני צריך פיתרון לחשבון מנהל
יש בכלל תוכנת סינון שלא ניתן לפרוץ?
(פשוט אנו גולשים על וויפי של שכנים ולא מתחשק לנו לשלם 100 ש"ח לחודש לסינון דרך הספק)

• הוסף לסימניות
פיתרון? חשבון לא אדמין!
בשבילך זה לא פיתרון? אז אין פיתרון.
בשביל לפרוץ את איינט, לא צריך ללכת עד הרג'סטרי, הפריצה הרבה יותר קרובה.

הפיתרון שאני משתמש בו הוא; שימוש בחשבון לא אדמין.
אני שם סיסמא זמינה אצל אדם שלישי על חשבון האדמין שלי. וכשאני צריך שינוי שדורש הרשאה, ההוא פשוט בא אלי הביתה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1391777:
עשרים ושתים צודק אכן כל המידע נמצא ברג'יסטרי ואכן לפי זה אפשר לפרוץ (הצלחתי תוך שניה ליתר דיוק: אחרי הפעלה מחדש)
אם כן צריך למצוא פיתרון. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע.
אבל אני צריך פיתרון לחשבון מנהל
יש בכלל תוכנת סינון שלא ניתן לפרוץ?
(פשוט אנו גולשים על וויפי של שכנים ולא מתחשק לנו לשלם 100 ש"ח לחודש לסינון דרך הספק)

אין דבר שלא ניתן לפרוץ - קיבלנו הוכחה נחמדה לפני 10 ימים.

• הוסף לסימניות
כל הפתרונות לחסימה מקומית במחשב ניתנים לעקיפה כלומר פתרון של 100% אין -יש פתרונות שקשה לעקוף יש פתרונות שאנשים רגילים לא יצליחו לעקוף אבל תמיד יש גוגל ובו אוסף פתרונות לכל דבר...
לפני 10 ימים או יותר נכון ב24/9/14 עולם אבטחת המידע קיבל סטירה מאוד מצלצלת - התברר שהיה חור ענק בbash שבבסיס של LINUX\UNIX ומישום מה למרות שתולעים ווירוסים (מישהו אמר אין וירוסים בלינוקס???) השתמשו בו , אף אחד לא עשה כלום במשך 22 שנה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1391437:
ctrl F - חיפוש
לחפש inet protector
להעתיק למחשב השני דבל קליק אישור וכו'

זה מה שקורה עם כל הסרת תוכנה נשאר זבל בג'סטרי וכו'
לכן יש את רבו ועוד תוכנות העושות עבודה מושלמת בדר"כ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1392034:
לפני 10 ימים או יותר נכון ב24/9/14 עולם אבטחת המידע קיבל סטירה מאוד מצלצלת - התברר שהיה חור ענק בbash שבבסיס של LINUX\UNIX ומישום מה למרות שתולעים ווירוסים (מישהו אמר אין וירוסים בלינוקס???) השתמשו בו , אף אחד לא עשה כלום במשך 22 שנה!!!

למה אתה הולך כ"כ רחוק?
כל מכשיר של אפל מקבל Jailbreak, תקופה קצרה לאחר השקתו.

פיתרון לחסימה למחשב יש רק אחד - שימוש בחשבון לא אדמין.
אין משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אפשר בקלות לפרוץ את סיסמת המשתמש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1392119:
למה אתה הולך כ"כ רחוק?
כל מכשיר של אפל מקבל Jailbreak, תקופה קצרה לאחר השקתו.

פיתרון לחסימה למחשב יש רק אחד - שימוש בחשבון לא אדמין.
אין משהו אחר.

רק הבדל קטן לפרוץ למערכת שלך יחסית פשוט אתה הרי מורשה לעשות הכל - לפרוץ למחשב של השכן מרחוק מאוד לא פשוט (אם הוא דואג לסגור חורים בזמן - עדכונים אוטמטים)

השאלה כאן היא האם ניתן לחסום את עצמך מעצמך.- כלומר תוכנה שאתה מתקין אתה מנהל וחוסמת אותך - זה יכול לעבוד רק על משתמש מאוד בסיסי.
לעבוד כמשתמש לא מנהל זה לשים לעצמך עוד מכשול שאתה יצרת ששוב ניתן לעבור בדיוק כמו שנוצר.
וכל תוכנה שלא תהא תמיד ניתן להתקין מכונה וירטואלית או לעבוד עם מיני XP חיצוני לדוגמא.

הפיתרון הנכון הוא להוציא כמה שקלים להתחבר לרימון \ אתרוג

• הוסף לסימניות
ניתן לקנות משתמש וסיסמא באתרוג + תוכנת אתרוג.
במקרה זה, אתה מוגן בכל רשת שתגלוש עליו.
התוכנה יוצרת VPN לשרתי חברת רימון, ובכל גלישה, אתה מסונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה