• הוסף לסימניות
איך אני יודעת אם יש לי ip קבוע למחשב?
אני אמורה להזין נתונים לאתר בבניה.
והחברה של בניית האתרים שאלה אותי מה ה-ip שלי.
נכנסתי ל-http://www.whatismyip.com ואמרתי להם מה רשום.
האם זה יכול להשתנות?
(אני מתחברת לאינטרנט,כל פעם שאני מדליקה את המחשב מחדש)

• הוסף לסימניות
כל עוד שלא רכשת אחד כזה אז כן
כל פעם שאת מכבה את המודם/ראוטר יהיה לך IP חדש, זה לא משהו שקשור למחשב.

• הוסף לסימניות
אז איך אני רוכשת, מהוט?

• הוסף לסימניות
מספקית הנט שלך.

• הוסף לסימניות
הגיוני שזה עולה 25 בחודש?
זה לא יקר?

• הוסף לסימניות
תסתכלי בחומרה ורשתות מישהו שאל משהו דומה ממש לפני כמה ימים
יש שם גם מחירים

• הוסף לסימניות
לי יש חיבור הוט ובגלל שהשרת 012 הגדיר לי חיבור ללא חייגן הם נתנו לי IP קבוע ללא עלות.

• הוסף לסימניות
2 נקודות

1. ברימון ה IP לא משתנה בכל חיבור אלא אחת לכמה ימים/שבועות
2. מי שמשתמש בסינון של מורשת (קיים בכל הספקיות כמעט) אוטומטית מקבל IP קבוע (זה נדרש בשביל הסינון) , לפעמים זה זול יותר מאשר לקנות IP קבוע באופן נפרד , ואפילו אם אתה לא רוצה את הסינון של מורשת (למשל יש לך סינון טוב יותר כמו OPEN DNS וכדו) אתה יכול לבטל אותו אחכ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה