• הוסף לסימניות
כמה עולה IP קבוע?
אז בחברה רגילה המחיר הוא בערך 10 ש"ח לחודש.
אבל ברימון המחיר פי 3!! 30 ש"ח לחודש!!

מישהו יודע על למה ומדוע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1219109:
באתרוג ישרק IP קבוע
ממש לא.
פעם היה כך בסלקום- אתרוג, ונראה לי שגם זה לאחרונה לא.

לעצם הענין, למה אתה צריך IP קבוע? DNS קבוע לא מספיק?

• הוסף לסימניות
כניסה משולחן עבודה מרוחק של מיקרוספט.

• הוסף לסימניות
היום יש בכל ראוטר פשוט אפשרות ל Dynamic DNS שמבטל לחלוטין את הצורך ב-IP קבוע. בדוק בראוטר שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1219268:
היום יש בכל ראוטר פשוט אפשרות ל Dynamic DNS שמבטל לחלוטין את הצורך ב-IP קבוע. בדוק בראוטר שלך.

ובשולחן עבודה מרוחק, לאיזה IP אני קובע לו להכנס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1219272:
ובשולחן עבודה מרוחק, לאיזה IP אני קובע לו להכנס?

במקום לשים את ה-IP אתה שם את ה-DNS איתו נרשמת לשירות.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה ואמינה, שלא פתאום תסגור את החשבון וכו'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1219555:
מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה ואמינה, שלא פתאום תסגור את החשבון וכו'?

תבדוק במה הראוטר שלך תומך...

• הוסף לסימניות
אפשר מדריך מקוצר?

לכאן הגעתי, מה הלאה..

קבצים מצורפים

• DNS.png
    KB 76 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
או לא הצטרפתי עכשיו ל012 ומבקשים לי ל'IP קבוע כ 80 ש"ח בשביל שאני צריך מרכזייה..

• הוסף לסימניות
יש לי גם מרכזייה. צריך IP קבוע אצל הספק, אבל רגיל עד 20 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה