its good. its orange.

• הוסף לסימניות
משגע!
היא מהממת פתאום נראית בחורה!! ולא תינוקת.

• הוסף לסימניות
רחלי... הפעם הדלקת אותי טומאץ'.
וו'או איך אהבתי...
אפי' האפור שלה משתלב לי עם הלוקיישן...

• הוסף לסימניות
יש לך סוג מאד מסוים של תמונות
הכל עומד כ"כ במקום.

משהו קטן-עוד קצת ספייס מלמעלה, אם יש ?

• הוסף לסימניות
כזה בלון גדול....אז איפה החיוך שלה ;)
מדהים!

• הוסף לסימניות
וגם לאמא שלה- !:)Her to have an orange day

• הוסף לסימניות
תמיד, אבל תמיד שאני פותחת אשכולות שלך, אני יודעת שיהיה מענין!
וגם הפעם לא טעיתי...
תמונה מלאת אוירה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מבחינת קומפוזיציה יש איזה שהוא חוסר איזון בין החלק העליון הצפוף לבין החלק התחתון המרווח.
לדעתי חיתוך קל בחלק התחתון יתן תוצאה יותר מאוזנת.
משהו כזה:

• הוסף לסימניות
תמונה מאלפת...אין מילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;1723258:
יש לך סוג מאד מסוים של תמונות
הכל עומד כ"כ במקום.

משהו קטן-עוד קצת ספייס מלמעלה, אם יש ?

צודקת, אבל -
נכתב ע"י קקטוס;1723446:
יפה מאוד.
מבחינת קומפוזיציה יש איזה שהוא חוסר איזון בין החלק העליון הצפוף לבין החלק התחתון המרווח.
לדעתי חיתוך קל בחלק התחתון יתן תוצאה יותר מאוזנת.
משהו כזה:

טכנית יותר קל לחתוך

תודה
:)

• הוסף לסימניות
רחלי, כל פעם עד שאני רואה כבר תופסים לי את כל התגובות, אז אני משתדלת להסתפק בלייקים על התגובות שאהבתי (וכמובן גם על התמונה -שאין מצב לא לאהוב!!).
אבל מה לעשות ולא התאפקתי -התמונה פשוט -ווואאאאאווו כמו תמיד.

ד"א, בקשר לאשכול שבקשת שזה יהיה האפילוג.. -מכירה את מה שלמדו אותנו בגן?! -מי שמרביץ זה בגלל שהוא מקנא!!! לא נעים -אבל זה המצב, ונא לא לפתוח פה דיון חדש..
אני גם חושבת תמיד כשאת נותנת טיפים -אני מרימה גבה -עד איפה מגיע הפרגון שלך, ורק על זה מגיע לך שאפו! כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
את תמיד מוציאה מכל מקום תמונה יפה!!

• הוסף לסימניות
תודה. :)

נשאלתי אם שיניתי את צבע הנעלים והסיכה - התשובה היא לא.. כך היתה לבושה.

• הוסף לסימניות
וזה המקום לומר- מה שצבע יכול לעשות
פשוט נהדר להעיז "לתקוע" צבע!
תארו לכם שהנעל והסיכה היו בצבע של השמלה או לבנים. אין מה להשוות

• הוסף לסימניות
לייקתי.
צבעים מהממים!
ביצוע מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

תמיד רציתם להכין בעצמכם סופגניות, אבל נרתעתם.

זה מרגיש כמו משימה בלתי אפשרית בעליל. משהו שמתאים רק למקצוענים.

אז רכשתם סופגניות תעשייתיות ויקרות להחריד. נאלצתם למחזר משכנתא ולקחת הלוואת בלון שמוחזרת בסוף תקופת ההשמנה.

אבל זהו, זה נגמר. המתכון הבא יאפשר לכם להכין סופגניות מושלמות, בשלושה צעדים פשוטים.

אל תהיו מרוכזים. קלי קלות:

• בקערה בינונית מכניסים: קמח, מים, שמרים, שמן, ערק, והסוד שעושה את ההבדל: סודה לשתייה.
  • מערבבים היטב, ומתפיחים עד להכפלת נפח.
  • מטגנים בשמן עמוק. בתיאבון.
אופן ההכנה:

את הקמח יש להפריד גרגר-גרגר, כדי שלא יצא לכם בצק דחוס. יש לקמח כל גרגר קמח בארבעה גרגירי קמח – אחד מכל צד, כדי שלא יצא בצק גרגירי מדי.

את הקמח המופרד הניחו במייבש כביסה, למתן עומק ייבושי נוסף.

במקביל הרתיחו סיר עם שני ליטר מים. את האדים לִכְדוּ בתוך לוכד אדים עד שתקבלו חצי ליטר של נוזל מזוקק. המים המאודים האלה, המחליפים את המים הכבדים, יאפשרו לסופגניות שלנו להיות קלילות ואווריריות.

כשנה לפני הכנת המתכון יש לפתח שמרים ביתיים, בהמון סבלנות ואהבה. יש להחמיץ בצק איכותי, ולהוסיף לו כל יום טיפת מים רותחים אחת. בערב פסח תשרפו את השמרים, זה חמץ גמור, ולאחריו תתחילו מההתחלה באותה מסירות ואהבה.

את השמן למתכון חשוב לסחוט מסופגניות ריבת חלב טריות (עדיפות לשמן שמקורו בסופגניות עם קרם מוגזם).

ולסיום מבינים שאין מוצא, ניגשים לבנק: משכנתא, הלוואת בלון, ומשם ישירות למאפייה הקרובה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה