*ivrit kasha safa*

• הוסף לסימניות
חייבת להגיב למרות התאריך, או בגלל :)

אין שום קשר לדעתי לסטייל, יוקרה או נחיתות. חבל לפרש את זה לכיוון הזה.

יש הרבה דוברי אנגלית כשפת אם, שמכירים ביטויים ש'מצלצלים' הכי טוב רק בשפה הזאת.

אני מכירה ביטויים כאלה ביידיש. (המון)

כדאי בכל זאת לתרגם, לטובת אלו שפחות מבינים.

נא לקבל את דברי ברוח טובה! :)

גמר חתימה טובה לכולם.

• הוסף לסימניות
בגדול, כותרות כאלה אני אפילו לא טורחת לקרוא.
למה לשבור ת'שיניים?.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;2267125:
חייבת להגיב למרות התאריך, או בגלל :)

אין שום קשר לדעתי לסטייל, יוקרה או נחיתות. חבל לפרש את זה לכיוון הזה.

יש הרבה דוברי אנגלית כשפת אם, שמכירים ביטויים ש'מצלצלים' הכי טוב רק בשפה הזאת.

אני מכירה ביטויים כאלה ביידיש. (המון)

כדאי בכל זאת לתרגם, לטובת אלו שפחות מבינים.

נא לקבל את דברי ברוח טובה! :)

גמר חתימה טובה לכולם.

את צודקת שיש ביטויים שמצטלצלים הכי טוב באנגלית כי זה המקור שלהם וכו'. את גם צודקת שיש הרבה דוברי אנגלית שנהנים מזה...אין אפס.
אבל- יש לא דוברי אנגלית שמתלהבים ושמים בכותרת ביטוי באנגלית שאילו היו כותבים אותו כמו שצריך אז הוא באמת היה יפה ומצטלצל טוב וכו'...אבל זה רק אילו...כי הם, שלא יודעים אנגלית, כותבים את הביטוי משובש ואז מה הרווחנו?

וכמובן מסכימה איתך לתרגם לתועלת אלו שכן מבינים.
ופליז, אל תקברו אותי חיה כאן, זה פשוט שלפעמים אני מתביישת בשביל האנגלית....וגם בשביל אלו שהשתמשו בשפה שהן בעצם לא כל כך מכירות ושבשו אותה...
אגב, גם בכתוביות מוכנות מכל מיני אתרים יש המון טעויות [האתרים ברובם סיניים והם יודעים אנגלית בדיוק כמו..]

אה, ובכיף, אם יש מישהי שאוד רוצה לשים כותרת באנגלית ורוצה שתהיה תקינה אבל היא לא בטוחה, אפשר בכיף לשלוח אלי לאישי ואני אבדוק. האנגלית שלה שווה לעברית. אותה רמה. [ויש כבר מי שעושה את זה...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה