Java(TM) Platform SE binary תופס לי את הזיכרון

• הוסף לסימניות
לפעמים גם משתמש באחוזים גבוהים מהCPU ואז המחשב מרעיש מאוד.
אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בענין... תודה!

• הוסף לסימניות
כן, יש לי נוד 32 חוקי.

• הוסף לסימניות
משום מה נשמע וירוס.
את עובדת בתכנות? או שזה הג'אווה הרגיל?

• הוסף לסימניות
אני לא עובדת בתכנות
תודה!

• הוסף לסימניות
בדקתי איתו כבר בבוקר,
היו 3 איומים ומחקתי אותם.
עכשיו אני רואה שהתהליך נעלם - יכול להיות שלקח לו כמה שעות להיעלם אחרי שניקיתי עם ה-malwarebytes?
בכל אופן תודה גדולה!!!

• הוסף לסימניות
צריך לעשות הפעלה מחדש של המחשב אחרי זה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אכן כפי שכתב פרסומון@ ידידינו...
נקטו כלל בידיכם
באמת צריך לשים לב מה קורה במדדים של המחשב
אם המעבד תמיד מראה עמוס בצורה לא סבירה וכן הזיכרון ..
ואין דברים כבדים והרבה תוכניות פתוחות (הדרך הקלה אחרי הפעלה מחדש ולא לפתוח כלום לראות מה קורה)
זה הרבה פעמים מווירוס או מאיזה רוגלה שעושה שמות ....
כדאי לשים לב ...
שלא נידבק לעולם ועד
לא תמיד זה בגלל זה אבל המון פעמים נתקלנו בזה שזה וירוס

בהצלחה לכולם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אם מישהו יוכל להוריד לי את הקישור הזה לרצועת שמע ,
אשמח מאוד תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה