jdn- האם פתוח בנתיב?

• הוסף לסימניות
כרגע סגור, כותבים לי שהאתר מאושר אבל תכל'ס הוא חסום.

מה פשר?

• הוסף לסימניות
אשמה. בטח, אשמה
למה עברת נתיב, בלי לאותת?

• הוסף לסימניות
פתוח
נסי אולי לצאת מהתוכנה ולהכנס שוב

• הוסף לסימניות
חחח :)
אז לשם מה היא מרימה את הטלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1319897:
כרגע סגור, כותבים לי שהאתר מאושר אבל תכל'ס הוא חסום.

מה פשר?

(המוקדנית טענה שהאוטובוס שלה בורח ואינה יכולה לעזור. מה אני אשמה שחיכיתי 7 דקות?)

ממש לא תקין לקבל תשובה כזו ממוקדנית.

לעצם העניין האתר פתוח בנתיב כן. במסלולים שבו הוא לא פתוח אפשר לבקש אותו ומתקבל עליו אישור מיידי אוטומטית

• הוסף לסימניות
אני בקשתי ופתחו לי
וכן אחרי כל אישור שפותחים אתר
צריכים לצאת מנתיב ולהתחבר שוב

• הוסף לסימניות
שלחת בקשה דרך האתר שלהם?
כי אם כן את צריכה לבדוק ברשימת האתרים שלהם אם אישרו לך או לא
ובדרך כלל הם כותבים לך על המקום אם אישרו או לא

• הוסף לסימניות
את צריכה לסגור את הכל הדפדפנים וללחוץ למטה על הסמל של נתיב יציאה ולהכנס בחזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלמוני;1319967:
את צריכה לסגור את הכל הדפדפנים וללחוץ למטה על הסמל של נתיב יציאה ולהכנס בחזרה
לא צריכים לסגור דפדפן
מקבלים כאילו האינטרנט לא עובד,
וכשנתיב חוזר זה נפתח כאילו מחדש

• הוסף לסימניות
זה לא מאושר כברירת מחדל. צריך לבקש והם פותחים מיד אוטומטית.

• הוסף לסימניות
קשה מאוד. אני בקושי מצליחה לכתוב כאן הודעות, המחשב איטי בטירוף (הלכתי לתלות כביסה והדף עדיין נטען!) וזה חוץ מהקושי להתרגל לרמת הסינון.

היום לא ענו לי בכלל בשרות לקוחות... אני תוהה אם כל דבר שהוא חרדי גלאט צריך להיראות ככה: המכשירים הכשרים- דפוקים, או כמו שבעלי אומר: זה כשר, אני יודע לפי הטעם...

באמת, תראו לי מקום חילוני נורמלי עם שרות כזה! מזמן היו 'שורפים' אותו!!! למה א"א למצוא ארגון ממסדי חרדי שיודע לתת שרות כמו שצריך?!

ותודה ששאלת.

• הוסף לסימניות
מה כל כך בוער לך ב jdn...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1321380:
מה כל כך בוער לך ב jdn...?

מיילא JDN , הסתדרתי כבר...

אבל מה עם כל השאר?

כל רגע קופצת לי איזו הודעה על שגיאה, בטעות לחצתי "כן" ואז כל לינק הפך לקובץ להורדה!

שוב להתנתק ולהתחבר מחדש...

המחשב שלי עובר ניוון שרירים!! (ליטר......)

• הוסף לסימניות
את צריכה לבדוק למה קשורה הבעיה,
זה לא אמור להיות.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד הבעיות האלו, אני לא רואה אצלי הבעיות האלו
לגבי האיטיות, אפשר להוסיף מהירות
שד' יאיר עיניכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1321415:
את צריכה לבדוק למה קשורה הבעיה,
זה לא אמור להיות.

איך לבדוק? עם מי אני אדבר? עם המנגינה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה