דרוש מידע JDN נחסם בנטפרי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
1686125370608.png

• הוסף לסימניות
אתמול ראיתי אשה באחד הסרטונים
אולי זה הסיפור?

• הוסף לסימניות
אוקי, כי לי יש 2 מחשבים, באחד פתוח לי ובשני לא, ואמרו לי שזה בגלל "הקהילה"..

• הוסף לסימניות
אתמול ראיתי אשה באחד הסרטונים
אולי זה הסיפור?
לא נראה לי,
בכל רגע הכתבות מגיעות מבחדרי ולכן זה לא נפתח אוטומטית אלא נשלח לבדיקה
ב-JDN זה כן נפתח אוטומטית כנראה שמסוכם שהם עומדים ברף
אם הם לא יעמדו ברף של נטפרי יעבירו אותם לבדיקה פרטנית, למה שיסגרו את האתר?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
גם לי נחסם :(
לתמיד?????????????

• הוסף לסימניות
לדעתי נטפרי לאחרונה יותר מידי מותחים את הקווים האדומים (בהפוך כמובן) , , הם מגזימים , לאנשים מתחיל להימאס ,
פשוט יתחילו לעזוב אותם (וזה לא דבר טוב .) .
במה בדיוק?
לדעתי הם היחידים שפותחים צ'אט בינה מלאכותית

• הוסף לסימניות
לדעתי במסגרת זכות הציבור לדעת
צריך שתהיה שקיפות
לקוחות נטפרי יכולים וצריכים לדעת מדוע נטפרי חסמו
כמשתמשת בסינון נטפרי, זה גורם לי לתהות - האם היתה מחלוקת פוליטית? פרסום שלא לרוחם?
או אכן סיבה אמיתית שאנו הלקוחות נזהה עם זה, כמו פרסום של סרטון עם תוכן פרוץ או מלל עם תוכן של כפירה?
הייתי רוצה לשמוע מה בדיוק הסיבה ולא משפט ערטילאי כמו "הם פרסמו תכנים הנוגדים את מדיניות נטפרי".

האם אנו הלקוחות מזדהים עם הסיבה לחסימה ותומכים בה,
או שאם נדע מזה, נתנגד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

מנסה להכנס ל
JDN

וזה חסום.
למה?

המסך מראה על חסימה בגלל אבטחה או משהו כזה.
לא מנטפרי

למשהו יש הסבר?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה