עזרה JKIDS - שירי ילדים מצולמים

• הוסף לסימניות
מכירים?
ממש אהבתי את ההשקעה שלהם במוזיקה ובעריכה
אני מחפשת סרטונים כאלה קצרים [לא סרטים]
עריכה: קישור, לא סרטונים [לפי כללי פרוג]
להראות לילד מידי פעם, לא משנה הנושא
אבל בסגנון הזה.

ועוד משהו, אם יש לכם שירים כאלה להאזנה, אשמח מאוד!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@פנינה
מכירים?
ממש אהבתי את ההשקעה שלהם במוזיקה ובעריכה
אני מחפשת סרטונים כאלה קצרים [לא סרטים]
עריכה: קישור, לא סרטונים [לפי כללי פרוג]
להראות לילד מידי פעם, לא משנה הנושא
אבל בסגנון הזה.

ועוד משהו, אם יש לכם שירים כאלה להאזנה, אשמח מאוד!
מצאת משהו? אני מחפשת ג"כ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אתם מכירים, אבל מי שעומדת מאחורי המיזם הנפלא 'גייקידס' היא חני מוסקוביץ, שליחת חבד בחרקוב לשעבר. את רוב השירים היא כתבה והלחינה בעצמה...
אגב, יש לה גם פודקאסט בשם 'שליחות כדרך חיים' — מי שאוהבת תכנים מעוררי השראה יכולה למצוא אותו כאן: https://www.youtube.com/@ChaniMoskovitz/videos
אני מאוד מעריכה את מה שהיא עושה, וחשבתי שאולי תמצאו בזה עניין גם אתם.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אתם מכירים, אבל מי שעומדת מאחורי המיזם הנפלא 'גייקידס' היא חני מוסקוביץ, שליחת חבד בחרקוב לשעבר. את רוב השירים היא כתבה והלחינה בעצמה...
אגב, יש לה גם פודקאסט בשם 'שליחות כדרך חיים' — מי שאוהבת תכנים מעוררי השראה יכולה למצוא אותו כאן: https://www.youtube.com/@ChaniMoskovitz/videos
אני מאוד מעריכה את מה שהיא עושה, וחשבתי שאולי תמצאו בזה עניין גם אתם.

תודה על השיתוף!
באמת תמיד רציתי להכיר את כותבת השירים, שהיא בעצם כשרון בחסד עליון! חוץ מהיותה שליחה חשובה.
כמו"כ הצילום והעריכה ממש מקצועיים, אשמח לשמוע מי ומי העוסקים במלאכת הקודש...

נראה לכם הסרטונים ייפתחו בנטפרי? שומעים או גם רואים?

• הוסף לסימניות
לפי מה ששמעתי ממנה באחד הפודקאסטים את רוב הסרטונים היא מסריטה ועורכת...!
סרטונים מהערוץ של גייקידס חלקם פתוחים
לגבי הפודקאסטים לא ניראלי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש מצב שמישהו יוכל לעלות תשירים האלה להורדה בבקשה? זה ממש יעזור....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה