התייעצות K35 או דוקטור שיאומי החדש? על איזה בחור לסמוך?

• הוסף לסימניות
@ישראל ר.

היה לי את ה-K34 לפני שנתיים
החזיק 7 חודשים ואז השתגע
החליפו לי מח ושוב אחר 7-8 חודש מת בשנית
כשהגעתי לחנות שמכרה לי אמרו לי שהמכשיר ידוע כבעייתי
ונתן לי את המספר של היבואן (לפי השם זה נשמע אתה)
הוא התחמק מאחריות
ובסופו של דבר שילמתי 400 שקל על מכשיר שהחזיק בדיוק שנה וחודשיים-שלוש

אם ה-K35 המהולל... מגיע מאותו אבא
למה שאאמין לך ואקנה אותו שוב??????

נקודה למחשבה לכל מי שקונה....

• הוסף לסימניות
ראשית אני מתנצל אם לא קבלת את השירות שהיית אמור לקבל, אני לא יודע עם מי דברת אבל בכו"א ננסה לעזור
כל מכשיר K34 שהיה באחריות אם זה לא היה עקב נזק לקוח השתדלנו מעבר ל 12 חודש לשפות את הלקוח
במידה והנך חושב שלא קבלת את השירות
תשלח בבקשה את ה IMEI של המכשיר למייל 3106707@ (בגימייל) וננסה לבדוק את ההיסטוריה
כמו"כ תשאיר לנו טלפון במייל הנ"ל שנציג יוכל לחזור אליך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כפי שציינתי בתחילת האשכול קניתי K35
לצערי אכזבה קשה בקליטה,
יש ניתוקים רבים!!!!!! (שאמנם היו במכשיר ישן ודפוק... אך ציפיתי שבמכשיר טוב ויקר זה יעבור)
האם זה יכול להיות קשור למכשיר או לחברה? (סלקום במודיעין עילית)
יש מה לעשות??

• הוסף לסימניות
לצערי אכזבה קשה בקליטה,
יש ניתוקים רבים!!!!!! (שאמנם היו במכשיר ישן ודפוק... אך ציפיתי שבמכשיר טוב ויקר זה יעבור)
יש מה לעשות??
כנראה שאצלכם הבעיה בקליטה.

ניסיתם לשנות בהגדרות רשת לדור 3?

• הוסף לסימניות
לגבי השיאומי?
הכל עניין של מבט, לי היה בעבר c2 המצויין, ואחריו קניתי 'אפטק' שהיה זוועה בהתגלמותה, לא מתקשר, בטרייה זבל, בלי תזכירים, ועוד ועוד,
ולכן השיאומי בשבילי הוא מכשיר מצוין, מסך ברור וחדיש, שמע טוב וחזק, קליטה טובה, יחסית מהיר, וניווט קל וברור.
החסרונות שנמנו לעיל נכונות, אבל לא מפריעות לכולם.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות k35 עם ניוד. לאיזו חברה מומלץ לנייד?
איזור בני ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ישראל ר. ה-K34 רמת הקליטה שלו ורמת השמיעה שלו שווים ל-K35 (כלומר חוץ מההגנה של הK35 הוא ממש אותו מכשיר?)?

• הוסף לסימניות
לצערי אכזבה קשה בקליטה,
יש מה לעשות??
בחברת סלקום אמור להיות במכשיר קליטה מצויינת הייתי ממליץ לבדוק את המיקום שלכם
בהגדרות יש הגדרות רשת תוכלו לבדוק על איז דור אתם משתמשים

• הוסף לסימניות
@ישראל ר. ה-K34 רמת הקליטה שלו ורמת השמיעה שלו שווים ל-K35 (כלומר חוץ מההגנה של הK35 הוא ממש אותו מכשיר?)?
ב K34 כרגע ברשתות פרטנר הוט מובייל יש תדר 900 שלא קיים ב K35 , מבחינת רמת שמע ה K35 יותר חזק

• הוסף לסימניות
בחברת סלקום אמור להיות במכשיר קליטה מצויינת הייתי ממליץ לבדוק את המיקום שלכם
בהגדרות יש הגדרות רשת תוכלו לבדוק על איז דור אתם משתמשים
המיקום שלנו כנראה קצת רגיש אבל לבעלי יש סמסונג "אברכים" ישן מאד והקליטה הרבה יותר טובה..
איפה אני רואה בהגדרות רשת??
בתצוגה ראשית רשום למעלה בצד בקטן 3.5G, זה לא זה?
לפעמים כשאין קליטה רשום 2G
וכשניסיתי להחליף ל2G זה חזר בסוף ל3, זה גם לא עזר :(

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
המיקום שלנו כנראה קצת רגיש אבל לבעלי יש סמסונג "אברכים" ישן מאד והקליטה הרבה יותר טובה..
איפה אני רואה בהגדרות רשת??
בתצוגה ראשית רשום למעלה בצד בקטן 3.5G, זה לא זה?
לפעמים כשאין קליטה רשום 2G
וכשניסיתי להחליף ל2G זה חזר בסוף ל3, זה גם לא עזר :(
התצוגה משקפת את מה שזה כרגע
ניתן בהגדרות לקבוע על מה רוצים שזה יעבדו

• הוסף לסימניות
התצוגה משקפת את מה שזה כרגע
ניתן בהגדרות לקבוע על מה רוצים שזה יעבדו
כפי שציינתי ניסיתי לעבור ל2 אבל חזר לבד ל3.5
יש פתרון אחר? ממש מתסכל, רשתי בדמים מרובים חשבתי שיעזור...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. מציעים לי לקנות את המכשיר בהוזלה בניוד להוט, אין בזה קליטה?!
יש קליטה, גם אני אישית הולך עם הוט מובייל, לשם הבנה להוט מובייל יש גם דור 2 וגם דור 3 וכל החסרון זה רק בתדר 900 וכשחסר אותו המכשיר עובר לדור 2 עד שחוזר לדור 3 אוטמטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה