K9 איך מגדירים שרק הג'ימייל יעבוד

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגדיר בתוכנה שכל האתרים יהיו חסומים מלבד אתרים מסוימים (ג'ימייל במקרה זה)
ולא מצאתי את האופציה זאת

אשמח לצילומסך

• הוסף לסימניות
כאן תראי היכן עושים רשימה לבנה [כמובן שקודם צריך לחסום הכל]
בשביל ג'ימייל לבד צריך לפתוח כמה כתובות.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 61.3 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
שיהיה פתוח רק ג'ימייל, ושיהיה פתוח תמיד, זה מסובך מאוד, עד כמעט בלתי אפשרי.
או שנכנסים איתו עוד כתובות, ועד שאת זה אתה מצליח לסדר, הוא לפעמים עובד ולפעמים לא.
בקיצור סרט. עם התוכנות האלו תעבדו עם אאטלוק ולא עם ג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עימוד ספרים;2057339:
כאן תראי היכן עושים רשימה לבנה [כמובן שקודם צריך לחסום הכל]
בשביל ג'ימייל לבד צריך לפתוח כמה כתובות.
תודה!
לזה הגעתי
רק לא מצאתי איפה אני חוסמת את הכל

• הוסף לסימניות
מצורף מדריך של שמור עיניך.
אבל כפי שכתבו לפניי, ג'ימייל זה ספור לא קטן.

קבצים מצורפים

• מדריך ל K9.rar
    1.5 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
דווקא לא ככ קשה לעשות

מצב רשימה לבנה שעשיתי פעם למשהוא , יכול להיות שהיא לא מעודכנת לגמרי, אבל כמה נקודות

לגימייל (ולגוגל בכלל) יש המון שרתי יתירות (redundency) - דהיינו שיש לו המון שרתי שמגבים אחד את השני, אז גם אם תפתח חלק מהם בדכ זה יספיק, יכול להיות שזה יהיה קצת יותר איטי, אבל ב95 אחוז מהזמן זה יעבוד טוב.

גם אם חסר משהוא , בדכ תהיה הודעה של k9 על האתר שנחסם - ואפשר עם מינימום של הבנה להבין מה קשור לג׳ימייל ומה לא.

אם זה ממש חשוב למשהוא, אני אשים על מכונה וירטואלית ואעדכן את הרשימה, במסגרת הזמנים...

קבצים מצורפים

• k9 gmail.png
    KB 11 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אני אשמח מאוד.
זה אמנם לא רלוונטי לי בדיוק לעכשיו, אבל זה חשוב לי לניידים שאיתם אני משתמש עם אאוטלוק.

יישר כוח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2058001:
אם זה ממש חשוב למשהוא, אני אשים על מכונה וירטואלית ואעדכן את הרשימה, במסגרת הזמנים...
תודה
זה חשוב לנו מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2059017:
גם השלישי ?

כן, יש קטע מסוים (נדמה לי בהעברה בין חשבונות) שהוא משתמש עם הקישור הזה, בנטפרי זה לא בעיה, כי בסופו של דבר יוטיוב סגור גם אם הקישור הזה פתוח, ב-k9 אני לא יודע מה יהיו ההשלכות, אך שים לב שזה לא http://www.youtube.com אלא https://accounts.youtube.com ולכן יתכן שזה לא יזיק, אך צריך לבדוק א"ז.

• הוסף לסימניות
אם רוצים רק ג'מייל, ניתן להורות לK9 לחסום את כל האינטרנט לפי שעות (והיינו את כל השעות) ובמקרה כזה מיד הוא משאיר רק ג'מייל פתוח.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להגדיר את הK9 שיהיה פתוח רק ג'ימייל, ניסיתי להכניס ברשימה הלבנה את כל הרשימה שהובא לעיל.

הצליח לפתוח את האתר של גימייל אבל כשאני מכניס את הקוד, הוא נתקע.

איזה כתובת צריך להוסיף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה