"אפשרויות" של מה? מה אתה מחפש?נכתב ע"י אהרן2;1748417:איפה ממוקם presta shop
בין האפשרויות?
נכתב ע"י s976;1748849:"אפשרויות" של מה? מה אתה מחפש?
נכתב ע"י KingYes;1750109:אגב, אומרים שה-PHP7 הולך להיות פי 2 יותר מהיר ממה שאתה רגיל היום.
נכתב ע"י אהרן2;1750008:אני ממש מתחיל ומנסה
ואפי' חושב לעבור על וורדפרס בשביל ללמוד מהו בכלל CMS.
יחד עם זאת מנסה לערער בעדינות על המוסכמות, או מדויק יותר: ממש משוכנע שבחנות צריך לתת משקל עודף על המהירות, יותר ממש שוורדפרס נותן לו.
שעיה
תודה על הלינקים
אני גם יודע לכתוב CMS בחיפוש גיטהאב
מחפש יותר המלצות אישיות או כאילו שיודעים לפרשן נכון כאלו ברשת.
והשאלה על פרסטה-שופ ספציפי היתה בעקבות חבר שבחר בה בגלל המהירות.
המון תודה!!
נכתב ע"י Shia;1750159:אהרן, לערער על מוסכמות זה נחמד, אבל לא ממש הגיוני בלי להכיר את פני הדברים לעומק.
אחרי שתיצור כמה פרויקטים עם כמה מערכות פופולריות, יהיה לך בסיס לפתוח בדיון על הנושא, אני לא רואה מה הטעם לדון במשהו שאתה לא מכיר.
לגבי מה שהבאתי, לא עשיתי חיפוש cms בגיטהאב אלא חיפשתי עבורך פרויקטים בקוד פתוח בnode.js למסחר מקוון, קראתי קצת והפעלתי שיקול דעת כשהבאתי בפניך את הממצאים שנראו לי הכי מבטיחים.
להבא אשתדל לחסוך ממך מידע מיותר כזה שאתה יכול למצוא לבד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים