keystonejs.com מחליף של וורדפרס?

• הוסף לסימניות
סליחה על הכותרת הפרובקטיווית.
אשמח לשמוע כל דעה ותובנה.
keystonejs.com

תודה!

• הוסף לסימניות
אולי בהמשך.
לפני כמה חדשים בדקתי קצת. התרשמתי שזה נטו בשביל לעשות בלוג.

• הוסף לסימניות
בינתיים שום דבר לא בדרך להחליף את וורדפרס בגלל קהילתה הגדולה.
keystone.js נראה לי לא תפס רציני בכלל.

• הוסף לסימניות
איפה ממוקם presta shop
בין האפשרויות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1748417:
איפה ממוקם presta shop
בין האפשרויות?
"אפשרויות" של מה? מה אתה מחפש?

• הוסף לסימניות
מה רע לך כל כך בוורדפרס שאתה מחפש משהו חדש?

• הוסף לסימניות
מהירות
רוצה צד שרת על בסיס node.js.

• הוסף לסימניות
היתרון של המערכות הקיימות בphp הוא בין היתר בפופולריות שלהן. קהילה גדולה - קל למצוא חומר באינטרנט אם נתקעים - יש שוק של תוספים והרחבות שמתממשקים כדי להרחיב את הפונקציונליות...

אבל אם אתה בכל זאת שם את נושא הביצועים והטכנולוגיה בראש סדר העדיפויות, יש כמה פרויקטים של חנות וירטואלית בnode, אתה מוזמן לנסות את Reaction Commerce, עדיין בשלבי פיתוח.
https://reactioncommerce.com/
https://github.com/reactioncommerce/reaction

אחרים:

http://traider.io/
https://github.com/EastpointSoftware/traider.io/

http://www.nodeshop.org/

• הוסף לסימניות
אני ממש מתחיל ומנסה
ואפי' חושב לעבור על וורדפרס בשביל ללמוד מהו בכלל CMS.

יחד עם זאת מנסה לערער בעדינות על המוסכמות, או מדויק יותר: ממש משוכנע שבחנות צריך לתת משקל עודף על המהירות, יותר ממש שוורדפרס נותן לו.

שעיה
תודה על הלינקים
אני גם יודע לכתוב CMS בחיפוש גיטהאב
מחפש יותר המלצות אישיות או כאילו שיודעים לפרשן נכון כאלו ברשת.

והשאלה על פרסטה-שופ ספציפי היתה בעקבות חבר שבחר בה בגלל המהירות.

המון תודה!!

• הוסף לסימניות
תאמין לי שגם אני מתוסכל מהקוד "הישן" שיש לוורדפרס, אבל עדיין זה אחת המערכות CMS הכי חזקות שיש. וגם בחנות צריכים CMS. ובוורדפרס אתה עושה את זה בצורה הכי מהירה.

לגבי ביצועים, תמיד אפשר להשתמש באפשרויות של קאשינג למיניהם.

אגב, אומרים שה-PHP7 הולך להיות פי 2 יותר מהיר ממה שאתה רגיל היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1750008:
אני ממש מתחיל ומנסה
ואפי' חושב לעבור על וורדפרס בשביל ללמוד מהו בכלל CMS.

יחד עם זאת מנסה לערער בעדינות על המוסכמות, או מדויק יותר: ממש משוכנע שבחנות צריך לתת משקל עודף על המהירות, יותר ממש שוורדפרס נותן לו.

שעיה
תודה על הלינקים
אני גם יודע לכתוב CMS בחיפוש גיטהאב
מחפש יותר המלצות אישיות או כאילו שיודעים לפרשן נכון כאלו ברשת.

והשאלה על פרסטה-שופ ספציפי היתה בעקבות חבר שבחר בה בגלל המהירות.

המון תודה!!

אהרן, לערער על מוסכמות זה נחמד, אבל לא ממש הגיוני בלי להכיר את פני הדברים לעומק.
אחרי שתיצור כמה פרויקטים עם כמה מערכות פופולריות, יהיה לך בסיס לפתוח בדיון על הנושא, אני לא רואה מה הטעם לדון במשהו שאתה לא מכיר.

לגבי מה שהבאתי, לא עשיתי חיפוש cms בגיטהאב אלא חיפשתי עבורך פרויקטים בקוד פתוח בnode.js למסחר מקוון, קראתי קצת והפעלתי שיקול דעת כשהבאתי בפניך את הממצאים שנראו לי הכי מבטיחים.
להבא אשתדל לחסוך ממך מידע מיותר כזה שאתה יכול למצוא לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1750159:
אהרן, לערער על מוסכמות זה נחמד, אבל לא ממש הגיוני בלי להכיר את פני הדברים לעומק.
אחרי שתיצור כמה פרויקטים עם כמה מערכות פופולריות, יהיה לך בסיס לפתוח בדיון על הנושא, אני לא רואה מה הטעם לדון במשהו שאתה לא מכיר.

לגבי מה שהבאתי, לא עשיתי חיפוש cms בגיטהאב אלא חיפשתי עבורך פרויקטים בקוד פתוח בnode.js למסחר מקוון, קראתי קצת והפעלתי שיקול דעת כשהבאתי בפניך את הממצאים שנראו לי הכי מבטיחים.
להבא אשתדל לחסוך ממך מידע מיותר כזה שאתה יכול למצוא לבד.

חלילה! :)
מצטער שכך הייתי נשמע.

• הוסף לסימניות
באמת כותבים שפרסטה שופ מהר יותר (ממג'נטו, למשל). אבל בטח כבר ראיתי שזה עובד על PHP.
איך שלא יהיה, אם בשלב זה אתה "מתחיל ומנסה" (כדבריך), יהיה לך קשה להכריע בנושא הפלטפורמה המועדפת, משום שתצטרך יותר לסמוך על הדברים הכתובים ברשת, ובדרך כלל מדברים על פן מסוים, וקשה לראות את המכלול.
למשל, אכן PHP בכלל וורדפרס בפרט - בעיקרון איטיים. בעיקר משום שבכל פניה אל השרת המערכת מתחילה את החיים מחדש. עוברת על כל הקבצים. עושה שאילתות DB. ובשביל כל גולש - נעשות בדיוק אותן פעולות והכל מחדש. בזבוז. בנוסף לכך, בוורדפרס, בגלל שהמערכת לא יודעת מה בדיוק את צריך כעת, היא, ליתר בטחון, עושה המון המון דברים מיותרים, כי אולי זה מה שאתה צריך. דוגמא קטנה: כשעושים שאילתת AJAX הכי פשוטה, וורדפרס מטעינה את כל המערכת הענקית עם כל הפלאגינים וכו'. טיפשי, לא?
לעומת זאת, בNODEJS התוכנה רצה על השרת באופן תמידי. כשגולש פונה אל השרת, הוא לא צריך להפעיל את הכל מחדש. יש לו כבר תשובה מוכנה.
מישהו שקורא את כל זה, ועוד דברים דומים, יכול לבוא לידי מסקנא: רק לא PHP, רק לא וורדפרס!
אבל זו תהיה החלטה פזיזה. הכל נכון, אבל למעשה יש לי אתר וורדפרס, שיושב בכלל על השרת בחו"ל. הדפים נטענים תוך 0.5 שניה או פחות מזה. יש לי פורום על PHP, שהדפים שלו נטענים תוך 0.6 שניה בממוצע. הקמה ותחזוקה פשוטים. אם צריך להוסיף משהו מוסיפים בקלי קלות. הפלטפורמות "הבעיותיות" האלה, אם משתמשים בהם נכון, יכולות לעשות את העבודה בצורה מושלמת. לו הייתי הולך לכיוון NODEJS, במקרה הזה, זה היה בזבוז כוחות אמיתי.
סוף דבר: בכל פלטפורמה יש את המעלות וחסרונות שלה, וכל מקרה צריך להיות נידון לגופו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה