Korg pa3 להעביר מקצב מסט לסט

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר איך מעבירים מקצב קומפלט לסט אחר וכן כלים מהיוזר

• הוסף לסימניות
אתה נכנס לMEDIA ואז לוחץ על SAVE ואז אתה נכנס למקום שהמקצב נמצא שם מסמן אותו ושומר אותו לסט שאתה רוצה לשמור אותו ואותו דבר גם לגבי הכלים (זה אם אתה רוצה להעתיק מסט שנמצא באורגן עצמו )
מקווה שאני ברור אם לא אז תשאל :)

• הוסף לסימניות
תודה עזרת לי מאוד.
לגבי הצלילים המוכנים (לא הסאונדים) אם תוכל לפרט לאן נכנסים ועושים את אותה הפעולה, וגם האם אפשר להעביר את המקצב עם הsts שלו או שצריך להעביר צליל צליל ולשמור מחדש

• הוסף לסימניות
תודה עזרת לי מאוד.
לגבי הצלילים המוכנים (לא הסאונדים) אם תוכל לפרט לאן נכנסים ועושים את אותה הפעולה, וגם האם אפשר להעביר את המקצב עם הsts שלו או שצריך להעביר צליל צליל ולשמור מחדש
לא הבנתי מה זה צלילים מוכנים מה ההבדל בינם לבין הסאונדים? תפרט לי יותר
ועד כמה שידוע לי המקצב עובר עם הsts שלו באופן אוטמט בתנאי כמובן שהצלילים ששמורים בsts נמצאים בסט בתוך האורגן עצמו

• הוסף לסימניות
אני מדבר על כלים ומקצבים מהיוזר. לגבי המקצב הבנתי את הרעיון לפי ההסבר שלך , שצריך להעהיר את כל המרכיבים של המקצב שמקורם ביוזר אל הסט החדש. השאלה לגבי הצלילים מהיוזר הבנויים מכמה כלים וכדו' אם אפשר להעבירם אוטומט כשמעבריים את המקצב והם שמורים בsts.
. תודה על ההסברים המועילים

• הוסף לסימניות
אני מדבר על כלים ומקצבים מהיוזר. לגבי המקצב הבנתי את הרעיון לפי ההסבר שלך , שצריך להעביר את כל המרכיבים של המקצב שמקורם ביוזר אל הסט החדש. השאלה לגבי הצלילים מהיוזר הבנויים מכמה כלים וכדו' אם אפשר להעבירם אוטומט כשמעבריים את המקצב והם שמורים בsts.
. תודה על ההסברים המועילים
אני מאמין שכן זה אפשרי
אם בסט הנוכחי הם שמורים בsts ואתה תעביר את המקצב והצלילים של הsts שלו ליוזר בסט החדש אז זה יעבוד

• הוסף לסימניות
העברתי דגימה מהיוזר לסט אחר דרך המדיה וסייב, וגם את הרישום שלה דהיינו הצליל המוכן אבל זה לא עובד, גם לא הדגימה עצמה דרך הסאונדים:(:(:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה