כללי lens flare

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
חנוכה שמח.

האם מישהו יודע,
כאשר אני עושה בפוטושופ פילטר של lens flare. הוא פותח לי חלון קטן שאני בקושי יודע היכן למקם במדויק את הפילטר, האם יש לי אפשרות להגדיל אותו?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא אין אבל יש שם סמן + שנותן אפשרות לתזוזה

• הוסף לסימניות
אתה יכול לבחור את שטח יותר ממוקד ואז החלון מציג לך רק אותו
רק שים לב שהלנס פלייר לא יוצא מאזור הבחירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;912440:
לא אין אבל יש שם סמן + שנותן אפשרות לתזוזה
תודה, את זה ראיתי אבל איך אני יכול לעבוד כך כאשר מקור התאורה שלי הינו כמה פיקסלים בודדים לעומת כל התמונה. ממש מוזר שאדובי בנו את זה כך.:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;912570:
אתה יכול לבחור את שטח יותר ממוקד ואז החלון מציג לך רק אותו
רק שים לב שהלנס פלייר לא יוצא מאזור הבחירה
ניסיתי ולא הצלחתי.

מ"מ עשיתי את זה באפטר, הרבה יותר קל. אגב, בכמה מובנים העבודה באפטר יותר קלה מפוטושופ, בשל שפע הפלאגנים המובנים בה. כמובן, שיש יתרונות רבים לפוטושופ. העלתי את התמונה המדוברת בפורום תלת.

עדיין אם ידוע למישהו איך עושים זאת בקלות בפוטושופ, אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה