התייעצות lexica.art מרוצים או לא?

• הוסף לסימניות
מכיון והאפשרות לקבל זיכוי ניסיון באתר כנראה הושבתה או לא פעילה, לכן אני שוקל לקנות את זה בלי להתנסות.
אז אני שואל לכל אלו שהספיקו לנסות האם מרוצים או לא?
האם שווה את הכסף? האם זה תועלתי רק לפנאי / תחביב או גם אומנות עסקית?

נ.ב. האפשרויות מוגבלות כי יש לי רק גישה לנטפרי במסלול קהילה, אבל זה כן פתוח.

• הוסף לסימניות
בינתיים לקחתי את הסיכון ורכשתי משם, אני מקבל את העובדה שהם בכיוון טוב, אבל צריך הרבה להתאמץ בשביל לקבל שם משהו מדוייק, זה נראה שמהסד נתונים שלהם עדיין מכניס כל מיני דברים לא קשורים לתמונה ומתעלם מדברים שכתבתי (הוא כנראה מתבסס על כל מיני תמונות אקראיות ברשת ונראה שחלק מהתהליך בחלק מהמקרים שהוא משתמש במילים שכתבתי בשביל למצוא תמונה ברשת והוא עושה לה המרה דומה להמרת פוטושופ בתוספת שינויי AI), אבל אפשר לנסות להנחות אותו ובחלק מהמקרים הגעתי לתוצאות יפות. זה מאוד תלוי מה המטרה.

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה כן מאוד משתנה לפי איך שמסבירים לו, אז הרבה מזה זה ענין לדעת איך לומר את ההנחיות, פחות או יותר,
מה שלא הצלחתי לדעת איך לגרום לו לעשות זה לאמץ דמות שתחזור על עצמה בכל תמונה בסיטואציה אחרת. מי שיודע אשמח אם יאמר לי איך עושים זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה