• הוסף לסימניות
אשמח שתפרטי על חיבורים ויצירת קשרים עם מגייסות,
וכן על טיפים ליצירת פרופיל מושך
תודה על היוזמה!

• הוסף לסימניות
בעבודתי כמתכנתת נחשפתי בין היתר לפלטפורמה ששמה לינקדאין :)
זהו נושא שחקרתי אותו רבות, ואני משמשת לעזר לבנות שרוצות לבנות לעצמן פרופיל טוב.
אז בעקבות שאלות רבות שצצות פה על העניין הזה -
חשבתי שיהיה כדאי לפתוח אשכול מרכזי לדיונים/שאלות/טיפים וכו' שקשורים לפלטפורמה.

בנוסף -
לינקדאין הוא עניין שנוי במחלוקת. אינני באה להתיר / לאסור את השימוש בפלטפורמה (פוסקת אני עדיין לא 😂)
אך בשמחה אענה על שאלות כדי שתוכלו להבין האם מתאים/ לא מתאים לכם להשתמש בלינקדאין.

אשתדל ממש לעזור בכל שאלה☺

קישור לאתר: https://www.linkedin.com/
את שומרת על אנונימיות פה בפרוג??
אם לא יהיה נחמד לראות את הפרופיל שלך בלינקדאין..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רציתי לדעת למה אני לא מצליחה לכתוב הודעות לאנשים?
למשל ראיתי איזה משרה שעניינה אותי והתחברתי עם עובדת שם.
רציתי לשלוח לה הודעה אם היא יכולה להגיש את הקו"ח בשבילי. אבל משום מה זה לא נותן ומציע לי מנוי פרימיום בשביל לשלוח לה הודעה.
אני יודעת שזה המטרה של הרשת הזאת החיבור עם עוד עובדים. אז למה אי אפשר לשלוח הודעה?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת למה אני לא מצליחה לכתוב הודעות לאנשים?
למשל ראיתי איזה משרה שעניינה אותי והתחברתי עם עובדת שם.
רציתי לשלוח לה הודעה אם היא יכולה להגיש את הקו"ח בשבילי. אבל משום מה זה לא נותן ומציע לי מנוי פרימיום בשביל לשלוח לה הודעה.
אני יודעת שזה המטרה של הרשת הזאת החיבור עם עוד עובדים. אז למה אי אפשר לשלוח הודעה?
כי אין לך קונקשין אליו.
את צריכה להיות מחוברת אליו כדי לכתוב באישי.
שלחי בקשת connect.(כמות הבקשות מוגבלת הגבלה שבועית לכן מומלץ לשלוח מידי שבוע להרבה חברים רלוונטים כדי שתוכלי להשתמש בלינקדאין בצורה יעילה שאת צריכה את השירותים האלו)
יש איזשהו טריק לשלוח גם למי שאת לא מחוברת אליו ישירות.
אם שניכם חברים באותו קבוצה את יכולה להיכנס לקבוצה לחפש שם את האיש הזה ומשם יש אפשרות לכתוב הודעה גם אם אין לך קונקשין אליו..

• הוסף לסימניות
אני כן מחוברת אליו וזה מה שמוזר
יש עוד צורות חיבור?
או שאולי אני לא מסתכלת במקום הנכון? איפה אני אמורה לראות?

• הוסף לסימניות
אני כן מחוברת אליו וזה מה שמוזר
יש עוד צורות חיבור?
או שאולי אני לא מסתכלת במקום הנכון? איפה אני אמורה לראות?
יכול להיות שבהגדרות שלו הוא לא מאפשר לכל אחד לשלוח לו הודעה.

• הוסף לסימניות
שאלה קטנה
אם יש לי חסימה אני יכולה לומר בי בי ללינקדין?🤔

• הוסף לסימניות
אתרוג🍋
אם כבר אני רוצה להיות פעילה שמה
אז זה נראלי פחות רלוונטי
תודה על הרעיון:)

• הוסף לסימניות
אתרוג🍋
אם כבר אני רוצה להיות פעילה שמה
אז זה נראלי פחות רלוונטי
תודה על הרעיון:)
רעיון אחר -
לכתוב שרת שמשתמש בAPI של לינקדאין בשביל כל הפיצ'רים הנצרכים, לכתוב קליינט יפה, להעלות לשירות חינמי כלשהו, ואז יש לינקדאין מסונן, לבקש מאתרוג לפתוח אותו ונפטרה הבעיה.
ועל הדרך גם פרויקט יפה לשתף במסגרת מציאת העבודה.

אני משער שאין API "רשמי", אבל יכול להיות שאני טועה.
ואם זה API לא רשמי, תמיד הוא יכול להשתנות ואז הלינקדאין המסונן כבר לא יעבוד.

החיסרון הכי גדול פה - שאי אפשר לפתח את זה בלי גישה ללינקדאין.

• הוסף לסימניות
אחרי בניית הפרופיל עצמו מה חשוב לעשות?
מחפשת עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה