כללי LIVE TRACE

• הוסף לסימניות
אני בחרתי תמונה ואני רוצה לעשות עליו LIVE TRACE והוא לא נותן בתוכנת אילוס'
זה מה שהוא רושם:

מה הוא כותב?
מי יכול לתרגם?
תודה למשיבים.

קבצים מצורפים

• 2015-01-11_100959.png
    KB 68.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עשית קודם אמב'ד?
אם לא אז תנסי קודם לעשות.
כנראה שזאת הסיבה.

• הוסף לסימניות
בגודל הזה זה יארוך זמן רב.

• הוסף לסימניות
גם אמבד הוא רושם לי את האזהרה אך בתמונת צורות הוא עובד אך בתמונה של ילד הוא לא עובד, מדוע?
ומה הוא כותב לו אזהרה?
תודה

• הוסף לסימניות
הקטנתי וזה לא זה

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור?
אני מחכה.....
תודה

• הוסף לסימניות
תפתחי בפוטושופ ותקטיני את הרזולוציה ל72

• הוסף לסימניות
אני עדין לא מתעסקת עם פוטושופ,
ויש דרך באילוס', לא?

• הוסף לסימניות
זה לא כזה בעיה וזה שווה לך במקרה שלך:
פתחי את התמונה בפוטושופ
לחצי alt ctrl i
שני ל72
שמרי וסגרי

• הוסף לסימניות
עשיתי כך אך התמונה מאוד קטנה ולא רואים את הילד רק המון פיקסלים,
וה- LIVE TRACE עובד אך זה בכלל לא יפה.
יש עוד מה לעשות?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כמה פעמים עשיתי לייבטרייס למרות ההודעה הזאת ולא קרה שום דבר. תנסי, אצלי עבד טוב.
ליתר ביטחון תסגרי תוכנות אחרות ..

• הוסף לסימניות
עשיתי את מה שכתבת, ואחרי שלחצתי הגיע האזהרה לחצתי OK חיכיתי מעט
ואז זה עבד.....:D
ממש ממש תודה רבה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה