• הוסף לסימניות
אוהבת את הבוקה, תעשו משהו.
iso 100
f 2
1/400
צולם בסביבות 8 בבוקר
ילד מתוק וכובש במיוחד!

• הוסף לסימניות
- - -

• הוסף לסימניות
כמוני כמוך גם אני אוהבת את הבוקה המדהים הזה :) ​​​
תמונה יפיפיה!
והילד מותק.

הצעת קרופ:
​​​​​​​

• הוסף לסימניות
קטעים נראה לי העלית פעם תמונה מהסט הזה מוכר לי מאיפו שהוא....
תמונהיפה
אפשר להזמין אותה לפי חוק השלישים פליזזזזזז?

• הוסף לסימניות
גם אני אוהבת את הבוקה
וגם את הנתונים...;)
שאלה- כשאת מצלמת בצמצם כל כך פתוח לא נאבדים לך פרטים? או יותר נכון איך לא נאבדים לך פרטים?
צילמתי את הב שלי ורציתי עומק שדה רדוד אז פתחתי צמצם ל1.8, האף היה בפוקוס והעינים לא....

• הוסף לסימניות
יפה ומוצלח בהחלט!

נכתב ע"י אביטל שורץ;n4939163:
צילמתי את הבן שלי ורציתי עומק שדה רדוד אז פתחתי צמצם ל1.8, האף היה בפוקוס והעינים לא....
המרחק מהאוביקט קובע כאן אפילו יותר מהצמצם.
עומק השדה גדל ככל שהאובייקט רחוק יותר.

• הוסף לסימניות
תודה!
ברכי הקרופ שעשית זה רק החלק הקדמי למטה - שהרס לי את ההולכה היפה של השולחן.
mimiz - זה חוק השלישים (כמעט כמעט).

נכתב ע"י אביטל שורץ;n4939163:
גם אני אוהבת את הבוקה
וגם את הנתונים...;)
שאלה- כשאת מצלמת בצמצם כל כך פתוח לא נאבדים לך פרטים? או יותר נכון איך לא נאבדים לך פרטים?
צילמתי את הב שלי ורציתי עומק שדה רדוד אז פתחתי צמצם ל1.8, האף היה בפוקוס והעינים לא....

התשובה של אסתי.

• הוסף לסימניות
וואאאאווו של תמונה.
הבוקה מושלם!

• הוסף לסימניות
בוקה יפה..
מפריע לי שהעיניים קצת סגורות

• הוסף לסימניות
תודה,
לאה ככה הוא מסתכל.
קקטוס - כן, אסתי שהגיבה לפני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;n4944458:
תודה,
לאה ככה הוא מסתכל.
קקטוס - כן, אסתי שהגיבה לפני.

זאת לא אסתי.....:D:cool:
זה גבר.
ETStudio

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה