נכתב ע"י moti!a;845599:הממממ.... יש לי הרושם שנושא המאקרו לא ברור
התמונות הנ''ל יפות אבל אינן עונות להגדרת המאקרו
הרעיון במאקרו הוא לצלם בתקריב ובהגדלה של פרטים שבד''כ הם קטנים והעין פחות מבחינה בהם
בפני עצמם
למשל בחרקים לצלם אותם ממש מקרוב כדי להראות פרטים שבד''כ במצב רגיל לא בולטים לעין
כך שאפשר לראות בבירור כל שערה שלהם או ממש את מבנה הפנים והגוף לפרטיו
בפרחים למשל להתמקד על האבקנים שבפרח
מה שהבאת כאן זה משחק נחמד של עומק שדה אבל בהחלט לא מאקרו![]()
גם אני מרגישה כך, למרות שהמצלמה שלי מקצועית, ויש ב"ה עין טובה, יד יציבה,נכתב ע"י יצירתית;845666:בשלב הזה אני מדשדשת
אם אני אמורה לצלם יותר מהגודל הקיים במציאות זה אומר שחייב ציוד יעודי ואין לי אותו
נכתב ע"י יצירתית;845666:בשלב הזה אני מדשדשת
אם אני אמורה לצלם יותר מהגודל הקיים במציאות זה אומר שחייב ציוד יעודי ואין לי אותו
נכתב ע"י tzivi;845805:תודה מוטי אבל הבנתי שגם צמחים זה מאקרו בכל אופן ראיתי את זה כך
וגם לאתגר העלו צמחים
נכתב ע"י ויזואלי;846184:תמונות מקסימות ומקומפזות מצוין.
ואם מאקרו היה רק זוחלים וכל מיני מרעין בישין..
אז תמיר היה קורא לאתגר השבועי-
הסודות בכנפי הג'וק.. או ברגלי הזבובון...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים